الان نمیتونم بگوشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الان نمیتونم بگوشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خریدار خبرساز پرسپولیس:در 13 سالگی فرمانده گردان بودم/فقط کشتی تفریحی ام 3 میلیون دلار می ارزد!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمــیــــــــــــخوام بفهمــــــــــــــی چقـــــــــد عاشقم
نمیــــــــــــــــــخوام بفهمی که بــــــــــــــــــــی تابــــتم
نمــــــیخوام بدونـــــــــــــــی شبــــــــــا تا سحر
توی حســـــــرت ِ دیـــــــــــدن ِ خــــــــــــــوابتم
(sm50)
وکال عالی ، ملودی سوار شده میتازونه (sm1)
rgf lk hc wnhd j, ]i uharhki ;,; an....(sm25)
پس همون زمزمه کن بزرگوار(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یهو میان میگن دیوونه شده داره با خودش صحبت میکنه(sm2)نقل قول:
نه پای رفتن نه تاب ماندن....چگونه گوییم درخت خشکم (sm178)
عجب گیری کردما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب فقط تو ذهنت زمزمه کن(sm120) حله؟
یا ابرفرز(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی خیال داداش
آخرین سنگر سکوته
صدای حق را سکوت باطل در ان دل شب چنان فرو کشت
که تا قیامت در این مصیبت گلو فشارم غم نهانم
اینطوری حواسم پرت میشه ، میان میگن حواسش کجا هست ، فشار زندگی و ... (sm2)نقل قول:
سفینه دل نشسته در گل...چراغ ساحل نمیدرخشد(sm50)
(sm2)نقل قول:
می خوای کلن بی خیالش بشی؟
الان که مجددا شعر را بازخوانی کردم دیدم ماهیتش کلن غم و شکست هس... کلن همبستگی ایجاد نمی کنه خوب نیس... همون فاز علی دایی دیروزت خیلی توپ بودا
من که همیشه شادم و الکی خوش (sm2)نقل قول:
بوی موهات زیر بارون
بوی گندم زار نمناک
بوی شوره زار خیس
بوی خیس تن خاک (sm50)
اینکه خیلی خوبه ایشالا همیشگی باشه(sm176)نقل قول:
فخر فروشنقل قول:
مرسی (sm10)همچین برای شما (sm176)نقل قول:
هر جور بگیری ، همونجور میگذره !
هر جور فکر کنی ، همون پیش میاد
و ...
فرهاد میخونی برای دکترا ؟ یا مشغول کاری ؟
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر لینک آلبوم ص رو میدی
ممنون(sm10)نقل قول:
دکتزا اره خیلی دوست دارم، فعلن تکلیف خدمتم روشن بشه، بعدش
اما احسان بعد از کار میخونم، نمیشه بدون کار اشتباهه
پارسال رتبه 57 شدم دکترا، امسال کنکور ندادم...
معافی ؟نقل قول:
آره بری سر کار خوبه ولی ممکنه نتونی بخونی
چرا ؟ (sm77) امسال قبولیش راحت تر بوده ها ، رفیق ما نمیتونه دست چپو از راست تشخیص بده ، رتبش شده 53 !!
نه من سرباز ک بودم خوندم واسه ارشد قبول شدم..13 ماه خدمت کردم..7 یا 8 ماه مونده، تیر اعزاممنقل قول:
اره امسال شنیدم خیلی نسبت به پارسال شرایط راحت تر بوده
من کار میکردم دیگه درسم تموم شد مجبور شدم ولش کنم..
نمیشه احسان چهارسال بدون اشتغال درس خوند اونم تو ایران
ولی خودم علاقه دارم..پیشرفت هم داره خداییش اگه ادامه بدم
هفت ماه چیزی نیست ، به قول معروف زده نمیشی از درس خوندننقل قول:
آخه ژئو شیمی سنگینه ، اگه بتونی عضو هیات علمی بشی تو شهرستان خیلی خوبه ، هم تدریس میکنی ، هم درس میخونی ، حقوقشم بالای 3 تومنه
راستی کدوم شهر ؟
شرمنده من نبودم اصلا . درگیر مراسم خاکسپاری و ترحیم و ... بابابزرگم . آخه تو آخرین ارسالاو کامینگ سون ها نبود گفتم یحتمل فقط پخ میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تسلیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحمتش کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
God ،his soul
مشکلم فقط زبان انگلیسیه باید برمنقل قول:
شیراز
ژئوشیمی باید شاخه شاخه اش کنن، این شیوه ک دارن دانشجو میگیرن تو ایران غلطه!
تو زمینه ای ک من کار کردم پایان نامه دو سالی هست ک دکترا اوردن و هنوز فارغ التخصیل نداره توی مقطع دکترا...خوبه اگر ادامه داد ولی خوب مشکل مالی دارم اذیتم میکنه نمی تونم باید مشغول بشم بعدش ایشالا
آره ژئو شیمی رو باید مثه مهندسی ، گرایش کنننقل قول:
میتونی وقتی قبول شدی ، چند تا دانشگاه درخواست تدریس بدی و حتی عضو هیئت علمی بشی ! حتی اگه ترم 1 دکترا باشی ! فقط رفت و امد سخته که باید تحمل کنی . مهم قبول شدنه
(sm172)
چی شده(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم فردا تولدش باشه ، اینقد غمگین ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست بزنین و شادی کنین امشب شب تولده(sm4)
بالای شهر تهران
در انتظار طوفان
(sm50)
اره ببینم خدا چی میخواد...اول خدمت مقدس را به سرانجام برسانیم ....نقل قول:
اره خوب قبول شدنش ی بحث جداس....
دکترا احسان دیر نمیشه هروقت بتونی بری تازگی خودشو داره
پختم(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین رفیق خودم میگه کاشکی زودتر شرکت کرده بودم ! هر چی زودتر بهترنقل قول:
منم که میبینی شرکت نمیکنم دلایل مختلف داره که مهمترینش گشادیه (sm120) بعدشم به درد کار من نمیخوره وگرنه همین الان شرکت کنم رتبه 1 که نه ولی 2 حتمیه (sm120)
هيچ وقت روز خاصي نبوده برام(sm3)نقل قول:
(sm77) اععنقل قول:
دخترا که خیلی حساسن رو اینجور مسائل (sm120)
کلا امروز روز خوبی نیست پر خبرای بد(sm50)نقل قول:
رو اين حساسن كه اشخاص خاص زندگيشون تولدشونو فراموش نكنن هميننقل قول:
از اين قاعده مستثني هستم فعلا