تسلیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایش بیامرزدش
نمایش نسخه قابل چاپ
تسلیتنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایش بیامرزدش
اگه ب خواست خودم باشه ک از همین الان شروع میکنم برای خوندن..مشکل مالی روز به روز آدم را پس میزنه به عقب..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاغلی احسان بخون جدی میگم سودی نبری(که حتمن میبری) ضررهم نکردی(sm120)
يه خبر خوب بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس فردا نتايج لاتاري مياد(sm70)
برای اولین بار در ایران در بازی صبای قم(sm77)(sm2)- نساجی مازندران درهای ورزشگاه حیدریان قم به روی زنان باز شد.
به گزارش آنا، تصویری از این حضور را مصطفی معراجی ثبت کرده و بسیاری از سایتهای خبری آن را منتشر کردهاند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما بعضی که اشخاص خاص ندارن هم حساسن (sm120) من دیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما كه نيستيمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس رفتنی شدی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حل میشه ایشالا ، استاد دانشگاه که بشی مشکلات هم حل میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه کارم ربطی به رشته تحصیلیم نداره ! برم 5 سال جون بکنم بعدش هیچی !! تازه بهم بگن جناب دکتر مهندس ؟! (sm120) همین مهندس میبندن به خیکمون بسمه (sm120) اگه به من باشه که میگم همه صدا بزنن اسی (sm2)البته منزل خوشش نمیاد و میگه الان دارن اسم بچه هاشونو میزارن احسان ، اونوقت تو 32 سال پیش اسمتو گذاشتن احسان ، هر جا میرسی میگی به من بگین اسی راحت ترم (sm2)
خارج از کشور ایشالانقل قول:
اونجا اشخاص خاص زیادن
یهو دیدی ژوزه مورینیو اومد (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
فدای معرفتتوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لب دريا بايد با آفتابه برم !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اسمم در اومد به شخصه ايمان ميارم
بيكارم مگه؟ تنهايي دارم حال ميكنمنقل قول:
چی بگم به خدا...فعلن ک مشکلات دارن رسوب میکنن به جا حل شدننقل قول:
باید احترام گذاشت دیگه به اهل منزل احسان خان
دکتر مهندس(sm2)
منم از این حرفا میزدم ؟ یادته ؟ اسنادشم موجوده در تاپیک پارو و جام جهانی (sm120)نقل قول:
ولی فهمیدم که اشتباه میکردم و ... اعتراف میکنم که دیر هم شد و احمق بودم و ... (sm120)
به سعید نعمت الله میخوام پیشنهاد بدم یه فیلمنامه بنویسه (sm2)
حل میشه ایشالا ، توکل بر خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه کسی جرات داره به نظرات منزلش احترام نزاره ؟(sm120)
دکتر مهندس اسی (sm2)
غم اخرت باشه(sm50)نقل قول:
ایشالانقل قول:
نه ب خدا کسی ندیدم چنین کاری کنه
احسان جان خوشحال شدم بزرگوار فعلن
در فرصت مناسب خدمت میرسم(sm176)(sm10)
هیچی نشد نداره عزیزمنقل قول:
قربونت فرهاد جان (sm176) من بیشتر مهندس جان (sm176)نقل قول:
خدمت از ماست فرهاد ِ بابا (sm19)
این جمله در صورتی مفهوم پیدا میکنه که خودم زودتر بقیه برم وگرنه ....(sm50)نقل قول:
هولی شت (sm30)
کامنت زیر عکس (sm2)شخصا رید به کاوه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردم اومدن میگن کامنت رو پاک کن با اسکرین شات های ما چه خواهی کرد ؟ (sm2)
چه سیگارها که با پست 15 ثانیه ایش نکشیدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیروان منتظر صدا خام انریکه هستیم (sm2)
(sm50)
(sm50)
اقا امیر اهنگ شعبان ویدیو هم داره ؟
الی FiftyShadesOfGrey پیشنهاد تو بود ؟
(sm120)پیشنهاد نبود خبری بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقیشو گفته بودی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاد secretary انداخت منو ... انگار نسخه جدید اون بود (sm120)
امین دیده بودیش (sm120)؟
(sm120)موسیقیش چن ماه قبلش پیشنهادی بود خود فیلم خبری بود قراره نسخه 2شم بسازننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا جالب بود (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نرخ خدمات فنی لپ تاپ
بازیه چلسی (sm98)
چقد لوس میشن این بازیا دیگه وقتی قهرمان مشخصه ... (sm98)
(sm98)ممر دیدی قسمت جدید بیگانه نیومد پخش شده ها ریلیز نشده خیلی عجیبه
اقا نود 32 رو میخام نصب کنم هی این ارور رو میده چکار کنم
توو شبِ رویا می مکم عطر تنتو... (sm118)
(sm172)