@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد رفتی سراغ آرتیستایی که اسماشون را بهت دادم یا فرصت نکردی؟(sm132)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد رفتی سراغ آرتیستایی که اسماشون را بهت دادم یا فرصت نکردی؟(sm132)
اکثرا الکترو کار می کردن ، بیشر دنبال داب استپ ها و دیپ استپ بودم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داپ استپ هم چند تا معرفی کرده بودم که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا دارم با چند تا سر و کله می زنم ببینم می تونم چیزی از توشون دربیارم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Slushi یکشون تشریف داره ...
الان دیگه دنیا دنیای الکترونیکه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دنیای دیگه ست ...
خوبه ..نقل قول:
ولی کلا داپ استپ از اون دست سبک های خیلی خاصه و به نسبت دیگر سبکهای الکترونیک چندان طرفداری تو دنیا نداره (sm120)
چون خیلی طرفدار نداره خوبه دیگه ...نقل قول:
(sm59)نقل قول:
تو ایران هم خواننده ای داریم که داپ استپ کار کنه؟
هنوز ندیدم یا نشنیدم که کاری بزنن ، اونایی هم که هست همش سمپل تشریف داره ...نقل قول:
اینجا ما بندای زیادی داریم که ملت با اونا حال میکنن ما رو چه به داپ استپنقل قول:
هوروش بند، ماکان بند ، پازل و غیره (sm2)
اینم از عجایب تاریخ به حساب میاد ،نقل قول:
طرف تو شش ماه میشه تاپ آرتیست مملکت ، بعد تو یک هفته میره پایین ، یکی دیگه میاد میره بالا و این چرخه ادامه دارد ...
ولی فکرش رو کن ،
آهنگ هیت یک سال یک مملکت ،
هر بار این درو تشریف داشته ...
(sm14)نقل قول:
واقعا اینا ظرف مدت کوتاهی چه جوری اینقدر معروف شدن و طرفدار پیدا کردن آخه خواننده قحطی که نیست
واقعا ..نقل قول:
اصلا فکرش رو نمیکردم تو برنامه شب جمعه شبکه من و تو هم این آهنگ زاغارت پخش بشه تازه باهاش قر هم میدادن (sm70)
هی جان به سر شدم ... (sm172)
چه زیباست این حس..(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بس که دلم
دنبال یک بهونه گشت
بس که ترانه خوندم و ..
برگ زمونه برنگشت ...
بازم کلاغ قصه ها
رفت و به خونش نرسید
یکه سوار عاشق و ..
هیشکی تو آینه ها ندید ...
(sm81)
خانم صادق: آقا صادق میشه بیای؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق: جانم! الان میام. تو جون بخواه!
(sm2) چقدر لذت بخشه.
دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
یک دیوانه هرگز باور نمیکند که دیوانست! برای این که دیوانست.!!!
چه بی خبر جشن تو شد!
(sm169)
خوبه! اما نه به اندازه ی تو.
دست و پاهام میلرزه اما نه همیشه!
مثلث عشق
(sm172)
زمین جای ماندن نیست چون فقط دردست.
اصلا به من چه ...
#فتیش
(sm202)
آلبومای افتخاری چقد زیاده (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm50)
(sm81)
او می کشد قلاب را ...
دوستان سلام چند تا عکس از خواننده امین حبیبی میخوام اگه میتونید برام تهیه کنید مرسی.(sm127)
(sm148)
(sm50)