نه بابا بحث داغ بودن و این حرفا نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه بابا بحث داغ بودن و این حرفا نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو درگیر نکن آقای ناشناس میخواد از راه به درت کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا در آغوش شیطان
گلنار برات بیارم یا عروس
آره دیگه شرایطش باید فراهم باشه ولی من لجبازی کردم و الان پشیمونم(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دهن سرویس مفسد فی العرض (sm2)نقل قول:
من قبلا سیاستم رو در این زمینه اعلام کردم (sm2)
عوضش تجربت بیشتر شد و پخته تر شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خوب شیطان ِ فروم هم مشخص شد (sm120)نقل قول:
من چند ماه پیش رفتم خاستگارینقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامان عروس به خاله هام گفته بود که این پسر ابروهاش از ابروهای زنایی که من دیدم نازکتر صورتش هم که با آرایش درست کرده موهاش و لباساشو که دیگه نگو راضی نشدن منو به غلامی قبول کنن
خوب راهکارش اینه ابروهاتو چند ماه نزنی پاچه بزی بشه (sm120) ریش بزار و کت و شلوار بپوش کاملاً رسمی برو تا به غلامی قیبولت کنن(sm120)نقل قول:
گذاشتی ساعت 12 شب اومدی داری از فواید ازدواج میکنی (sm2)نقل قول:
اگه اراک بودید هر شب میبردمتون یکی رو میزدید زمین
باید تو رو به کنیزی قبول میکردن (sm2)نقل قول: