Rec] 2 2009] (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
Rec] 2 2009] (sm27)
چن تاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm79)
ای که مثل من هنوز عاشق و دل باخته ای
ای که با درد جدایی مثل من ساخته ای
من تو این شهر غریب فقط به تو فکر می کنم
روز و شب بعد خدا اسم تو رو ذکر می کنم
یادته غروب اون ساحل زیبای شمال
یادی که دور نشده از نظرم این همه سال
دل عاشقم بزار فدای این عشق بشه
بزار این غصه برای عاشقا سرمشق بشه
دل عاشقم بزار فدای این عشق بشه
بزار این غصه برای عاشقا سرمشق بشه
بزار بشه دلم بزار بشه یه دیوونه یه بیقرار بشه
(sm185)
نسخه اصلیش 4 تاس که واسه اسپانیاس...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو تا هم آمریکا ازش بازسازی کرده...
بخسبیم (sm27)
باخت تو لحظات آخر یا پنالتی خیلی بده بوفون حیف شد(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم قبلا بود همین که تو گفتی رفتم زدم دیدم آیدیشو عوض کرده دخترک ..... پیداش نکردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم پیدا میشه دختر انقد عکس بزاره حیف شد کاش سیو میکردم(sm25)
موبوگرام داری؟نداری دان کن.یه قسمت داره آیدی یاب اسم و برحسب احتیاط که پیر میر نباشه سال تولدم بزن بلکه فرجی شد و یکی دیگه پیدا شد(sm2)
دلواپسی واسم همه کسی
با هر کی باشی واسه قلب من مقدسی ... (sm50)
بی استرس به زندگیت برس
اگه دلت هوامو کرد نامه بفرست ... (sm50)