اون زمان هم پخته بودم (sm120) کسی که از دختر بازی گذشت از پُل گذشت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون زمان هم پخته بودم (sm120) کسی که از دختر بازی گذشت از پُل گذشت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)(sm27)
تو هم همش به فکر ِ اون دودولتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عروس خانم چایی آورد زدم تو حالش گفتم من چایی نمیخورم اگه هست قهوه بدون شیر و شکر برام بیارنقل قول:
اتفاقا اصلا تو این فازا نیستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بارها اعلام کردم که همجنس گرا هستم (sm120)
کاریه که از دستم برمیاد دیگه
نگران نباش به وقتش به جنس مقابل هم گرایش پیدا میکنی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الحق که طرفدار مولانا و شمس تبریزی هستی (sm2)نقل قول:
خوب من برم که فردا بیچاره میشم دوباره
شب خوش(sm10)
نمیخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با نشست هایی که با شمس و مولانا داشتم به این نتیجه رسیدم که اینجوری بهتره
یادش بخیر واسه یه بنده خدایی رفته بودیم خاستگاری , بعد قرار شد عروس و داماد برن توی یه اتاقی حرفاشونو بزنن (sm2) دهن سرویسا 10 دقیقه صحبت کردن بعد صدای ملچ و ملوچ لب گرفتنشون میومد (sm30) من کنار در اتاق بودم میشنیدم (sm2)نقل قول: