تا دوباره دیدن تو دست و رویم را نخواهم شستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای عطر درست ...
نمایش نسخه قابل چاپ
تا دوباره دیدن تو دست و رویم را نخواهم شستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای عطر درست ...
(sm50)
سازم اي ساز شكسته اي به خاك غم نشسته
خيلي وقته بي صدايي راحتِ هرجان خسته
تا تو خاموشي و تنها هم صدا كي دارم اي دوست
آب شد دل از فراغت بر تنم چي مانده جز پوست
براي تن هاي مرده نفس دم مسيحا
مي دونم كه تو تبارت مي رسه به عرش اعلا
تو خودِ بودن مايي اگه تنها يه صدايي
پرِ بخشش پرِ ايثار با تموم بي ريايي
لب فرو بسته من گو بي صداييِ تو مرگه
ناله كن كه ناله تو مث بارون واسه برگه
(sm88)
پیر شدم تو این قفس یه کم بهم نفس بده ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول بهت گفته بودم که بهترین فیلمی که من از نولان دیدم حیثیت تشریف داره
آره ! خودم 6 بار تاحالا دیدمش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته بیشتر به خاطر کریستین بیل - این دیگه واقعا چندتا اسکار میخواست که بهش ندادننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) با اینکه به نظر من بهترین فیلمهاش بین ستاره ای و تلقین هستش ولی حیثیت واسم بیشتر جذابیت داره ! مخصوصا به قول تو بازی کریستین بیل البته هیو چکمن هم عالی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پایان فیلم به شدت غافلگیر کنندس (sm178)
این بیشتر به واقعیت میخوره و کلا باور پذیرتر تشریف داره واسه همین خاطر که جذابیتش زیادهنقل قول:
(sm50) prisoner و zodiac رو دیدی ؟نقل قول:
بله - مگه میشه فیلم دنیس رو ندید - البته فینچر مقواست ...نقل قول:
جک جیلنهال توجفتش عالی بازی کرده(sm178)نقل قول:
مخصوصا prisoner اینجا هم یه اسکار دیگه رو حق خوری کردن (sm25)
جیک عالیه کلا - Demolition رو بگیر ببین آخر بازیگری رو انجام داده توشنقل قول:
گفته بودم که اسکار کلا نگاه سیاسی به فیلم ها داره و جوایزش هم سیاسی تشریف داره
(sm59) تو فیلم prisoners هیکلش رو دیدم پشمام ریختنقل قول:
امشب دانلود می کنم میبینمش ! به علاوه ی Southpaw
آفریننقل قول:
فینچر عالیه(sm19)نقل قول:
(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه شاهکار تو کارنامش هست (sm39)نقل قول:
جدا کارنامه ی سنگینی نداره ولی همینایی که ساخته از همه نظر قابل قبوله و چند تاشون واقعا از همه نظر عالین ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در فکر شخصی هستی و به آن فکر میکنی و زندگیت را بر سر آن گذاشته ای که باید صبر کنی و مشکلاتی را که در این راه وجود دارد تحمل کنی بدان که در این راه موفق میشوی و به خواسته ات میرسی و اگر غایب داری خبر خوشی به تو میرسد .
seven و fight club (sm178)
خفه دارم شیز مهمی تایپپ میکنم ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا مورگان فریمن تو همه فیلم ها هست ؟
تو همیشه کسشر میگی الانم داری کسشر میگی چیز جدیدی نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشاء الله گرفتاری تو برطرف میشود و به فضل خدا امیدوار باش خبر خوبی به تو می رسد.
صبر و تامل را مد نظر داشته باش.
خب نیاز بود این دو تا پست رو بذارم ..
شی داشتین میگفتین !?؟!
آهان فیلم نولان آره پرستیژ واقغا عالیه .. :l
(sm2)پرستیژ نَکِردِمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب گاوی هستی په کدوم فیلمو شیش بار دیدی ..
(sm59) حیثیتنقل قول:
بیا برو از جلو چشام دور باش اسمو فیلمو نمیدونی ..
(sm2)واقعا در این صحنه نفهمیدی اوسکلت کردم ؟نقل قول:
سینجول این جهان واسه تو کوچیکه ...
از کیون من اگه تورو نکردم حالا بیبین ..
دلت میاد ...
(sm30)
عاااااشقتم (sm19)
سینجول برو یکی از ویدیو ها آلبوم رستاک رو ببین نظرت رو بگو در مورد کیفیت
زر نزن سریع بوگو آلبومای احمدوند و یراحی و علیزاده چه تاریخی میاد من خبر ندارم ..
لینک بده خاک بر سرت دیشب داشتم ریپ جدیدی که یاد گرفته بودم رو بهت معرفی میکرد بی عرضه ..
7 دی احمدوند
15 دی علیزاده
یراحی رو نمیدونم