رفتی که بمونم با روزای بدم
گفتم نرو گم میشی ، گفتی بلدم
گفتم بری چشمامو اذیت میکنی
گفتم سخته ، گفتی عادت میکنی ... (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
رفتی که بمونم با روزای بدم
گفتم نرو گم میشی ، گفتی بلدم
گفتم بری چشمامو اذیت میکنی
گفتم سخته ، گفتی عادت میکنی ... (sm118)
نه ... هر چند وقت یه بار یه تک آهنگ ول میده ... واقعاً شهریار گوش میدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آری - از بچگی دوستش داشتم خیلی خوبه - مخصوصا که با شهیار قنبری کار کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عاقا کسی چیزی به نام من زده ؟؟؟ (sm2)
فقط یه آهنگ بود فک کنم ده دوازده سال پیش ، نمیدونم نیاز بود یا پیاز بود همین چیزا (sm120) اولش یه وکال داشت من نمیدونم من نیازم یا من پیازم اون خوب بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سه تا کار با شهیار داره گیتار سرخ هم که یکی از بهترین آهنگاش تشریف داره ماله شهیارنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه موزیک ویدیو ساخته بود به اسم " گندمک " یه دختری اورده بود یا خدااااااا (sm178) خوشگل ترین دختری بود تو عمرم دیده بودم (sm59)
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی خوشگل بود لااااااامصب (sm1)نقل قول:
خوشم نمیاد از صداش (sm120) اینم یادم مونده بود داستان داره (sm120) خلاصش اینه آقا ما یه روز رفتیم دانشگاه دیدیم یکی از بچه ها داره میگه من پیازم من پیازم(sm2) تو پیازی ؟ (sm2)گفتیم جریان چیه احسان آهنگ خواننده جدیده شهریاره ما هم زرت رفتیم سی دیش رو گرفتیم اونموقع آهنگ خوبی بود (sm120)نقل قول: