اااااااااااااااااااااوووو وووووووووووووووفففففففففف ففففففففففففففففنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اااااااااااااااااااااوووو وووووووووووووووفففففففففف ففففففففففففففففنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دستم سبکه با هر کی رفیق شدم تو کمتر از یک ماه عروس شدنقل قول:
تو عروسی یکیشونم خودم تو تالارش کار میکردم
من 2 سال از زندگیم هدر دادم اما هنوز راه برای جبران هست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به جای تو بودم تو غذای داماد فلفل سیاه میریختم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم اختلاف سنی با بچه زیاد میشه...تا ببینیم چه میشه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش بگذره(sm118) شبت خوش(sm10)
برای پیشرفت کردن هیچ وقت دیر نیست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمک آشپز بودم داشتم سالاد درست میکردم دیدم ساعت 7 عروس و دوماد اومدن تو باغ عکس بگیرن عروس را دیدم هر چه خاک سیگار بود بر درون سالاد ریختم (sm135)نقل قول:
دهنت سرویس (sm30) جدی میگی ؟؟ کسی نفهمید ؟؟ (sm2)نقل قول:
آره دیگه سالاد اندونزی میزدم دیدمشون هر چی خاک سیگار بود تو زیرسیگاری رو ریختم تو سالاد بعد با سس فراوان مخلوط کردم و تقدیم کردمنقل قول:
عروس خانم تو رو ندید ؟؟نقل قول: