خانه پوشالی رو تی وی داد تموم شد من هنو نصفش موندم قسمت 7 .. :l
نمایش نسخه قابل چاپ
خانه پوشالی رو تی وی داد تموم شد من هنو نصفش موندم قسمت 7 .. :l
یراحی نهایتش تا اواسط بهمن میاد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیت رو با من تجربه کنید ...
من تا فصل دو دیدم قشنگه جز سریال هایی هست قسمت به قسمت بهتر میشه
یکی دوتا صحنه ی لیز هم داره (sm59)
شب بشه ترافیک ندارم ..
گفتی لز چند شب پیش داشتم دوباره جاده مالهندِ لینچ رو میدیدم صحنه های لزش عالیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرت خود فرانک همجنس بازه واقعیش ..
همجنس گرا
تا قیصرو آپ کنم فک کنم تو منو میکنی .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)کوین اسپیسی ؟ عمرانقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی هنو فرق این دوتا رو نمیدونه تف میده .. (sm30)
واقعا نمیدونستی !!!
(sm25) من با اون صحنه ها ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) نه اصلا فکرشو نمیکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
چی کس میگی یره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ لذتی بالاترین از خوابیدن با همجنس نیست ...
سرالتون جان ...
(sm2)بیا برو به فوک عمت بخندنقل قول:
(sm2)شما سعادتش نصیبت شده؟ ؟نقل قول:
(sm2)رسول تو همونی نیستی که این جملاتو به من میگفتی ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتی دیگه خب بیا یه روش بلدم اصا در حد المپیک جدیده بت بگم ..
(sm2)من تو حالت مستی یه چیزی گفتمنقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
من هیچ گرایشی به هیچی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)باو من سرعتم در حد تو نیست که تو 10 دقیقه 4 گیگ آپلود کنم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) اگه به همین منوال بشه منم همینجوری میشمنقل قول:
من خودم خواستم که اینجوری باشمنقل قول:
شخمته حاجی(sm111)نقل قول:
بسه خفه رین ..
خب ..
فوک (sm174)
چرا همه این روزا داره یه مرگشون میشه ..
یا مریضن یا می میرن ..
سال گوهیه ..
من خواب دیده ام مرگم موقتیس
تعبیر آن خطاس شلیک کن رفیق
(sm50)
جاده مالهندِ لینچ
این فیلمو دفه قبلی هم گفتین یادمه من گرفتم ..
آقا یه بار یکی از بچه ها اینو از ما گرف ..
رف دید اینو مارو نمود ..
خیلی دلم میخواد به یاد دوران قِدیم یه اسکرین شات از فیلمش بزارم (sm59)
سر و تهشو نفمیده بود برا ما گذاش دیدم خودم بعدش ..