گاهی باید رفت ...
نمایش نسخه قابل چاپ
گاهی باید رفت ...
(sm50)
دل گریان لب خندان دارم (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به تو و حرف تو ایمان دارم (sm176)
هی جان به سر شدم ...
بابک جان نمیشه از ایمان صولتی بنویسی. یادمه یکبار میلاد ازت خواسته بود راجب کویر بگی.
مادر ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Harry Brown - 2009
توی این غوغای فیلمهای بی سر و ته ، این فیلم ( انتقامی ) دیدن داره .
چند تا از بازیگرهای سریال گیم آف ترونز هم توش بازی می کنند .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم از پیش قروش ایران خودرو !!!
من به زمین و آسمون، دست رفاقت نمیدم (sm50)
واسه ی شنیدن شکوه ی آدم
هنوزم
آدمی هست
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) (sm127) (sm81)
دستاش روی پیانو . . . (sm228)
چه قدر سلیقه مه . . . (sm50)
متولّد پنج شنبه ، پنجم مهر ماه 1363 . . . (sm74)
(sm172)
(sm50)
هنر واسه هنرمندا مدرک جرمه...
واست مهم اینه که تو فقط شنیده شی (sm98)
تو می خوای سلیقتو بشنوی یا حقیقتو (sm50)
سرانجام بعد از سالها دوری از موسیقی (sm74) (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)
(sm50)
پهلو هام درد گرفتن . . . (sm50)
(sm50)
هجوم بن بستو ببین
هم پشت سر هم رو به رو . . . (sm50)
(sm50)
اونی که رو نداشت تو داشت ولی میدونست چشه
مدام با خودش گفت از این بدترم می تونست بشه (sm50)
اونی که رو نداشت تو داشت
ولی میدونست چشه . . . (sm50)
خودمو زدم به اون راه
هیچی نفهمم
فهمیدم
زدم به این راه . . . (sm50)
(sm81)
آرامش چشماش
(sm74)
دلم برای صداش تنگ ...
(sm178)
وقتی میخنده