نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران باش حل نمیشه ...
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران باش حل نمیشه ...
حتما (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس الان باید تازه رسیده باشی... خدا قوت (sm46)
من مخلصم (sm19)
من تو آشپزخونه بودم از پنجره دیدمشون اون که همش تو فکر شب بود شایدم دیده بود به روش نمی آوردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال غصه این چیزا رو نخور , چیزی که فراوونه دخترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا واسه من مهم نبود خودشم میدونست که من همزمان با سه ، چهار تا رفیقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داغون شدی اون شب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینارو ولش کن نظرت روی سیگار اسی بلک چیه ؟؟؟ تاحالا امتحان نکردی ؟؟ (sm50)
به لاستیکی دختر نداشته ام که ازدواج کرده بودنقل قول:
نه قبلا مگنا لایت میکشیدم الان دارم کنت آبی میکشم
یه سیگار بی بو و سبک میخوام قبلا پاور میکشیدم میگن عقیم می کنه و از این کرسی شعر ها , راسته ؟؟نقل قول:
نه بابا این حرفارو باور نکننقل قول:
کلا هر کاری که میخوای بکنی تهش حتی تو سیگار هم بهترین رو بکش سیگار سبک میخوای موند بکش
برسه روزی که با یک نگاه...(sm2)نقل قول: