عواقب کتک زدن کودکان در خارج:
جیغ
گریه
افسردگی
گوشه نشینی
ضربه ی روحی به بچه
مراجعه به روانشناس
.
.
.
حالا تو ایران:
.
.
.
.
.
.
هه هه اصنم درد نداشت
نمایش نسخه قابل چاپ
عواقب کتک زدن کودکان در خارج:
جیغ
گریه
افسردگی
گوشه نشینی
ضربه ی روحی به بچه
مراجعه به روانشناس
.
.
.
حالا تو ایران:
.
.
.
.
.
.
هه هه اصنم درد نداشت
گور بابای ماشین.من قربون این عکست برم.چه تپل مپل هلویی هست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه قدرتو میدونیم پوریا جونــــــم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیشو بگو عمو حال کنه (sm2)
تو مایه های خودم بود ، به تو نمیخورد نگران نباش (sm70)
همین دیگه داش من ، اگه خون آریایی داری همین نکته رو تو شبکه های اجتماعی انتشار بده ، بزار دید مردم بره بالا (sm70)
قوربونت دادا لطف داری (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminkeshavarz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه کجایی دادا؟
افتخار آشنایی بده (sm127)
بر روى كره ى زمين گروهى از جانوران زندگى ميكنند كه نه خود به جفتشان توجه ميكنند و نه اجازه ميدهند موجود ديگرى توجه كند
.
.
.
.
.
.
.
به اين جانوران "مردايرانى" ميگويند:|
پ.ن والا دخترا که حرکتی نمیکنن مگه اینکه ما خودمون کمکشون کنیم
بچه اصفهون نصف جهون.با یک رگه هایی از شهرضا و قزوین.خخخخخخخخ.ترسیدیانقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)نقل قول:
منو از قزوین ترس ، من خودم یه مدت تو قزوین سرباز بودم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط aminkeshavarz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اومدی داش من (sm127)
سلامتی پسری که وقتی پلیس گفت :[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانوم کی باشن؟؟
مثله یه مرد سرشو بالا گرفت و گفت :
.
.
.
.
.
خوش اومدی امین (sm111)نقل قول: