منم نفهمیدم باید دوباره ببینم
نمایش نسخه قابل چاپ
منم نفهمیدم باید دوباره ببینم
باز از این پیچیده تر "بزرگراه گمشده" است (sm178)
اینم دیدم یه جا هه تو روشنایی ماشین حرکت فوکی میزنن دیگه ..
فقط همونجاشو دیدی ؟ (sm2)
آره دیگه هر دوتا فیلمو جولو جولو زدم کامل ندیدم ..
(sm2)جقینقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجبورم اینجوری بگم شما مگه غیر از این صنه های فوکی شیز دیگه یادتون میمونه ..
یه دیالوگی یکی از پلیس ها میگه من تا دو روز بهش میخم(sm2)
داستان فیلم خیلی ساده است که ...
یکی قسمت قبلی خندوانه بگیره یه تیکه اون یارو فضاییه یه متنی میخونه آخرش از کجایی موزن میگه کات کنه ..
این میلاد اتحاد چاوشی تو تلگرام میخواد ..
"بزرگراه گمشده"خیلی پیچیدس از رمان بوف کور اقتباس شده(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جاده مالهند رو میگم من - بزرگراه گمشده خیلی پیچیده استنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونم خیلی پیچیدس مخصوصا آخرش کلا هنگ می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخواد سینجول است دیگر شگفتی می آفریند ..
هادی جان قیصرو مثل دشنه میذاری تو تاپیک (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیقم کجایی در برنامه دیشب خندوانه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به فوکم (sm2)
باشه میذارم چشم ولی باید صبر کنین هفته دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارسال آپ کردم لینکش پاک شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایسا این رامی فک کنم دانلودش کرده اون موقع ..
بیا اینو آپلود کن برای کامی ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
این چه آواتاریه آخه .. (sm2)
میگم منم یه سِرور دارم اسمش رامی سروره .. (sm2)(sm30)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو یوتیوب چیه کیفیتش خداست اورجینال چهره نما (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamran8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میرم تو کار رامی سرور (sm2)نقل قول:
رامی دیوث آپلود کن 3 سوت (sm2)
هادی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
یا خدا .. (sm2)
ته آواتاره بدبخت .. (sm59)
این فوکی کوجیه سه ساعت منتظر اینم ..
بااین مردمان نا کوک / خوبه که نیستی در فیس بوک!(sm25)
دی وی دی شو میخوان اینانقل قول:
اینایی که تو نت هستن به درد نمیخوره
ای بابا خدا نکنه...(sm50)نقل قول:
تازه هارد و اس اس دی و....گرفتی (sm59)
(sm2) نمیشه رو این چیزا دلبستگی کرد .. (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا رفته تو هنگ رامی سرور (sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل خوشکنکه واسه اینکه مشکلات اساسی زندگی کمتر یادمون بیاد...یکم از بار روانی کم می کنه(sm172)نقل قول:
ندارم , تو کی آپ کردی ؟ (sm2)نقل قول:
دیوث پارسال آپ کردم (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانلود نکردی ؟
آخرش مجبور میشم خودم بیام سوئد بکنمت ازونورم برم اونو بگیرم (sm2)(sm30)
خوب دوباره آپ کننقل قول:
راستی فیلم سوته دلان رو هم اگه داری اونم آپ کن . مرسی (sm50)(sm127)(sm127)(sm10)