اما کماکان داره صدای گاو در میاره (sm2) آخه کی گفته راک ینی صدای گاو (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اما کماکان داره صدای گاو در میاره (sm2) آخه کی گفته راک ینی صدای گاو (sm120)
کیسه چیزی که تو مربی گری رعایت میکنه . از کچلی به کچل دیگر (sm2)
اعع مثه من (sm120) چه تفاهمی (sm173) حیف که دختر نیستی وگرنه میومدم خواستگاریت زن دوممم هووی خانممم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عسکری ناله یراحی روضه یغمایی بامزی جهانبخش ناله گریه علیزاده لوله پولیکا گریه یگانه سیروان آفات ، فلاحی ناله ی یکنواخت بدون اوج ، لهراسبی جیغ رو اعصاب ، بنیامین ناله ی مدرن و ...
بازم بگم ؟ (sm120)
امیر آلبوم نامجو کی میاد؟جدا روز رحلت؟
جعفریشون ؟ کوستاس تهیه کنندشه معلوم نیست از آونگ پخش بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونا لو رفت اولش بدون تگ آونگ زد بعدش آونگ خودشو انداخت جلونقل قول:
من بعید میدونم استاد وارطان دل از افشین بکنه
اینهمه تاخیر فقط از استاد وارطان سر میزنه
آره از اون نظر ولی ممکنه این سینگلا جز آلبومش نباشه . حالا من یه سوالی بکنم ببینم دارن چیکار میکنننقل قول:
آره قرار بود آبان پارسال بیاد که اصن معلوم نشد چی شد ! دو تا موزیک ویدئو آماده کرده از آلبومش . حالا چرا پخش نمیشه معلوم نیست . من به استاد وارطان مشکوکمنقل قول:
بابک مافی (sm118)