بعد از برگشتن رونی کولمن به آمریکا مشاهده شده رونی زیر لب یه چیزی زمزمه میکنه
بعد از لب خوانی....
فهمیدن میگه:
یاد امام و شهدا دلو میبره
کرب و بلا(sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد از برگشتن رونی کولمن به آمریکا مشاهده شده رونی زیر لب یه چیزی زمزمه میکنه
بعد از لب خوانی....
فهمیدن میگه:
یاد امام و شهدا دلو میبره
کرب و بلا(sm30)
تو گه خوردی (sm50)تو تمام بازی ها رو اچ دی با گزارش انگلیسی میبینی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیا بابا کلاس کارمونو نیار پایین چرا شاید بگن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
شمعدونی هم خیلی خوبه (sm2) مخصوصا بچهه (sm30)
خون برگشت (sm50)
شما لیافت ندارین بدبختا(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن فک کنم تو برنامه های شبکه قران هم دنبال میکینی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن کلمه به کلمه گزارشگرای ایرانی رو حفظم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوسفی:من حیث المجموع تیم بارسا توانست با پیروزی بر تیم رایو وایکانو ان ها را منقوص کند (sm2)
دیوث انگار استاد ادبیات فارسیه(sm2)
کمتر از فرمانیه دون شان شماست(sm50)نقل قول:
کمتر از فرمانیه دون شان شماست(sm50)نقل قول:
نه هوشنگ باحال تر از همشونه یعنی دیوث اصن شانس نداره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرمانیه اصالت نداره!(sm50)نقل قول:
آخونده مهمون لرا ميشه، ميگه؛ من دعا می كنم كه گرگ به گله هاتون نزنه، تا 1 ماه خبری از گرگ نمی شه. لرا می گن، والله به قرآن یه آخوند می ارزه به صد تا سگ
(sm2)(sm30)
وقتي که ديگر نبود، من به بودناش نيازمند شدم، وقتي که ديگر رفت، من به انتظار آمدناش نشستم، وقتي که ديگر نميتوانست مرا دوست بدارد، من او را دوست داشتم، وقتي او تمام کرد، من شروع کردم، وقتي او تمام شد، من آغاز شدم، و چه سخت است تنها متولد شدن، مثل تنها زندگی کردن است، مثل تنها مردن است...
هیچ جا اصالت نداره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا چرا انقدر از رئال عقده دارن ؟(sm50)نقل قول:
دیشب میگه رونالدو 9 تا پنالتی گل زده در حالیکه مسی 5 تا از اون ور نمیگه کریس 6 تابازی کمتر کرده (sm50)
زر نزن باو (sm2)نقل قول:
مسی فنن دیگه(sm120)نقل قول:
سرگیجه زمین....معصومیت دریده شده (sm50)نقل قول:
تا حالا نشده بگم حسن فلان برنامه از تی وی رو دیدی بگی نه (sm120)نقل قول:
تو ازکنداکتور تی وی دقیق تری (sm120)
آزيتا حاجيان به علت مشكلات بوجود آمده و حوادث جده به "آزيتا ايرانيان "تغيير اسم داد(sm2)
شریعتی(sm70)نقل قول:
Gary_Moore_Still_Got_The_Blues.(sm50)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
من از حسنم دقیق ترم(sm120)نقل قول:
به حیدر آباد شهر اسلامی رفتم .حقیقتا اسلامی بود چون به چشم خود دیدم که در جوی آب میشاشیدن (sm50)
صادق هدایت (sm50)
از ژست زشت عقده ای توامنت کو ؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری نوید(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط شبایی که رئال بازی داره تی وی رو روشن میکنم (sm120)نقل قول:
سلام همشهري (sm120)نقل قول:
الآن وقتش نيست (sm120)
مرسي سپيدهنقل قول:
خوبم (sm10)
خوبم تو خوبی برادر ؟(sm120)نقل قول:
امروز بعد از سال ها خواستم از روپل هوایی رد شم باد نزدیک بود پرتم کنه پایین (sm2)
چه پایه ای درس میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ني نوا - حسين عليزاده (sm88)
picture of the moonش رو خیلی دوست دارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع؟(sm98)