85 امتیاز جمع کردم با این پیش بینی هام همه رو برعکس گفتم نیمه اول رو نگاه نکردم بیرون قلیون میکشیدیم گفتم بزنم 0.0 تو پنالتیا ایسلند میبره اومدم دیدم 4به 0 هست قشنگ ریدم (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
85 امتیاز جمع کردم با این پیش بینی هام همه رو برعکس گفتم نیمه اول رو نگاه نکردم بیرون قلیون میکشیدیم گفتم بزنم 0.0 تو پنالتیا ایسلند میبره اومدم دیدم 4به 0 هست قشنگ ریدم (sm74)
دمش گرم (sm77)(sm10)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه والا واقعا گفتم (sm120)
چرا هست اکثرا ... اما کم پست میده ...
لطف داری(sm120)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها نیستی برادر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تا یه ماه آینده قراره سراغ تک تک بچه ها رو بگیرم گویا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در زلف تـو آشٖــوبِ زَ مَن می بینمنقل قول:
بیگانه نبینــد آنچه مـــن می بینم
او پیچ و خم و تاب و گره مینگرد
من بخت سیاه خــویشتن می بینم ... (sm25)
اطلاع داشته باشم در خدمتم (sm120)نقل قول:
نصفش رو شرکت نکردم شارژ نداشتم ولی این بازی قشنگ ریدم با بازی قبلی پرتقال ولز رو 2/2 میزنم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]