الاسکا بود(sm120) دید براش لاو نترکوندی پشیمون شد(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الاسکا بود(sm120) دید براش لاو نترکوندی پشیمون شد(sm2)
محل نذاشتین خب(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودخواه های پست اجقال
تو هم همینطور کثافط لاو ترکوندن بلد بودین که 4ver alone نبودین(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد بزنه کور میشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نترس.. خودش میدونه چقدر بزنه(sm2)
اتفاقا خواستم برات لاو بترکونم دیدم عکس دختر گذاشتی پروفایلت، گفتم با زبون روزه درست نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو دشوری بودم (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا الان اَ اینا بزارم واست:
آن دوست که من دارم، وان یار که من دانم
شیرین دهنی دارد، دور از لب و دندانم... (sm19)(sm134)(sm174)
(sm23)نقل قول:
آمد از روبرو ولی نشناختنقل قول:
صورتی را که دوستش میداشت
چهره چرخاند و تف زمین انداخت... (sm172)(sm70)
بیا در آغوش اسلام(sm42)نقل قول:
ها والا (sm2)نقل قول:
بعد از انتخاب کچل به دونسته هاش یخورده شک پیدا کردم (sm59)