باج و تخت پلی شد !!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
باج و تخت پلی شد !!!!
(sm2) مرتیکه متالی
(sm2)
این عکس مال دیشبه رفته بودیم بستنی فروشی با یچه ها ..
بعد فوتبال بود خوشگل نکرده بودم تازه !!!! (sm2)
عکس رو بنداز رو فتوشاپ رنگشو تغییر بده ببین چی میبینی .. (sm59)
یه نکته خاصی هه !!!! (sm2)
دوستم اینجا بود یوزرت رو دید گفت تو یه مشکل روانیه خیلی نادر داری ، هرچه سریع تر به روانپزشک مراجعه کن دلبندم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کدوم بستنی فروشیه؟
حالا یه نفر این خواب منو تعبیر کنه (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوزرم چشه !؟؟!
به دوستت بگو اگه تونست یوزر من رو دستی تایپ کنه جایزه داره !!!! (sm59)
برو عمو آدرس میخوای بیای منو بخوری !!!! (sm59)
?@#$نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
%^&*
*()_
+_)=
!@#$
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
بخش خبری 20:30 که به خاطر پخش گزارش هایی بارها صدای پرسپولیسی ها را در آورده بار دیگر جنجال ساز شد؛ این بار به خاطر تخریب مجتبی محرمی. این بخش خبری گزارشی از محرمی پخش کرد و به دوران اعتیاد وی پرداخت ولی اشاره ای به تلاش وی برای ترک اعتیاد نکرده و حتی در پایان گزارش از فیلم یک بازی قدیمی استفاده کرد که در آن محرمی از بازی اخراج شد. پخش این گزارش مخرب به مذاق قرمزها خوش نیامده و بار دیگر در شبکه های اجتماعی علیه این برنامه موضع گیری کردند. مشخص نیست مسئولان سیما بر چه اساس و با چه هدفی به سراغ پخش چنین گزارش هایی می روند در حالی که محرمی سالها برای فوتبال ایران افتخارآفرینی کرده و در مصاحبه های مختلف به اشتباه گذشته خود نیز اعتراف کرده و از تلاش برای جبران سخن گفته است.
- (sm25)
(sm54)عجب قسمت خفنی بود GOT
خوبت را بگو ای برادر تا تعبیر کنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) لوییز انریکه آپاندیسش ترکید
زیبازنِ اثیریِ دنیای بوفِ کور! عشقت من و هدایتو همدست میکنه
وقتی تو جای حبهی انگورِ قصهای، هر گرگی با شرابِ چشات مست میکنه
(sm50)
شکل گلادیاتوریام که خیالِ تو، مثل یه خالکوبی تو رؤیاش حک شده
هی دوره میکنم همهی فیسبوکمو، پیج تو هست و صاحبش اینبار هک شده
مثل ماری که به چنگال سمور افتاده باشد
سرزمینت دست مشتی بی¬شعور افتاده باشد
حس شاهی در وجودم هست که بعد از شکستش
پیش سربازانش از کوه غرور افتاده باشد
زندگی سخت است وقتی تو سلیمان باشی اما
رنج این دنیا فقط بر دوش مور افتاده باشد
بی¬کسم اما، امید عده¬ای گم کرده راهم
چون چراغ روشنی کز شهر دور افتاده باشد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیو نیکول اومد از دست ندین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)از این به بعد از همی مطالب چرت و پرت میذارم پیج بیشتر لایک میخوره
(sm51) عجب ویدیویی جیلوه های ویژه زیاد داره
(sm58) خیلی ویدیوش قشنگه حدسشو میزدم
(sm50)
ااااننوشکِفیز (sm50)
آهنگ فریمن رو موسیقی ما گذاشته (sm77)
(sm55)
فوتبالی ها هر چه زودتر به این تاپیک برید تو ورژن جدید پیش بینی شرکت کنید خیلی جالبه
به تو فکر کردم ، که بارون بباره (sm81)
آپلود باز رام نمیده لاشی :
Your account was banned by administrator.
چرا ؟ چرا ؟ چرا ؟
(sm2)
(sm14) لاشیا زین پس از پستای فرنگی باران بیشتر حمایت کنین من دارم میزنم (sm70)
خیلی خوب بود کارشنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم جالبی هم داشت
فکر کنم اینم داره مجاز میشه (sm2)
فریمن کیه(sm55)
مورگان فریمن میگین(sm29)(sm2)
این سبک پیش بینی مخصوص باران ه (sm59)زحمات زیادی کشیده شده تا چنین پیش بینی ای زده شه لاشیا شرکت کنین (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm1)
امیر بیا یاهو
(sm14) لاشیا حمایت کنین دیگه مث بز نیگا میکنین
امیر دوباره بیا بازم ویدیو جدید اومد (sm30)
دلگیر و خســ ســـــته ام (sm50)
الی خودت هم شرکت کن (sm70)