بنزما (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
بنزما (sm59)
ها دیدم... شبیه گلای کریس بود (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد مسیُ خوشکل کشیده (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یاد ندارم یه روز قبل ال کلاسیکو اینجا اینقدر سوت و کور بوده باشه (sm25)
متاسفانه بچه ها بعد از دسیما سیراب شدن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای بازی شنبه چگونه با شاگردانتان کار کارید؟
فقط سعی داشتم که فلسفه خود را نگه داریم و قدرت تیم حریف را در نظر داشته باشیم و برویم و بازی را ببریم.
آیا لوئیس سوارز در ترکیب 11 نفره اصلی خواهد بود؟
نمی خواهم وارد این بازیهای جنگ روانی شوم اما فردا حتما بازی خواهد کرد. اینکه چقدر بازی خواهد کرد یک سوال میلیون دلاری است. بازی بزرگی برای وی خواهد بود و زمانی را برای بازی کردن خواهد داشت.
رئال مادرید با نبود بیل احتمالا 2-4-4 بازی کند. شما چطور واکنش نشان میدهید؟
مستقل از آنچه آنچلوتی انجام میدهد، ما به فلسفه خود وفادار خواهیم ماند. رئال حتی بدون بیل هم قدرتمند است و نظرات ما تغییر نخواهد کرد.
آیا 4 امتیاز اختلاف شما روی بازی تاثیر خواهد گذاشت؟
برای ما ناراحتی به همراه ندارد. یک سری مزیتها دارد که تا به حال به نفع ما بوده. ما در لالیگا بدون لغزش بودیم. من ترجیح میدهم در شرایط بارسلونا باشم تا رئال مادرید.
نظرات کریستیانو که گفته بود ساعت برگزاری بازی خیلی زود است؟
فکر میکنم که کاملا حق با وی است. خیلی بهتر بود اگر با ساعت اروپایی برگزار میشد. همچنین من ترجیح میدهم کمی دیرتر بازی میکردیم اما اینها به مسائل تلویزیونی ربط دارد و مسائل تجاری که در دست ما نیست.
آنچلوتی گفته است که رونالدو را بدون سوال از وی تعویض میکند. آیا شما این را یک شوخی تلقی میکنید یا یک زخم زبان؟
من احترام زیادی برای آنچلوتی قائل هستم چه به عنوان یک شخص حقیقی و چه به عنوان مربی رئال مادرید. ما همه آزاد هستیم که شوخی کنیم. من با آن اصلا مشکلی ندارم. با وی هم همچنین. من تنها روی کار خودم تمرکز دارم و این کافی است.
آیا شما وسوسه خواهید شد که روزی مربی رئال مادرید شوید؟
سوال خوبی است. برای من جوابش آسان است. حالا تمام چیزی که میخواهم را میدانم.
بهترین خاطره از برنابئو؟
من هیچگاه هوادار بزرگی برای بازیهای بزرگ و کلاسیک نبودم. چند بازی و خاطره را به یاد دارم. هر پیروزی در برنابئو برای من کفایت میکند. حالا چه میزان گل بزنیم یا بخوریم اهمیتی ندارد.
از نظر روان شناسی؟
احساسات قسمتی از هر بازی هستند و طبیعی است که تاثیر گذار باشند. این یک بازی متفاوت است که از نظر روانشناسی ما باید به آن نگاه کنیم.
اولین تجربه ال کلاسیکو برای بازیکنان جوان؟
من تغییری در رفتار آنها ندیدم. آنها حرفهای هستند و در بازیهای بین المللی زیادی بودند.
آنچلوتی میگوید هرگز قصد خراب کردن شما را نداشته است. آیا شما آن را باور میکنید؟
این سومین باری است که از من این سوال را میکنید. من دو پاسخ مشخص دادم. من کاملا در مورد این قضیه شفاف صحبت کردم. این قضیه من را اذیت نمیکند.
آنچلوتی مصاحبه ای با Cadena Ser داشته، که AS آن را منتشر کرده است:
حضور طولانی مدت در رئال مادرید: برایم غیر قابل تصور است که همچون الکس فرگوسن 24 سال را در یک باشگاه سپری کنم اما واقعا علاقه دارم که تا آخر دوران مربیگری ایم در رئال مادرید باقی بمانم. من واقعا از کار کردن در مادرید لذت می برم و باشگاهی بزرگ تر از این تیم برایم وجود ندارد. البته که می دانم که برای باقی ماندن در رئال مادرید برای مدتی طولانی نیاز دارم تا به سختی کار کنم و نتایج قابل قبولی بگیرم.
رابطه با رئیس باشگاه: با فلورنتینو پرز رابطه فوق العاده ای دارم. او از همان ابتدا اعتماد و علاقه زیادی به من نشان داد و می خواهم که او را برای رئال با سیلویو برلوسکنی در میلان مقایسه کنم. آن دو با مدیرانی نظیر آبراموویچ یا ناصر الخلیفه که تیم را از شخص دیگری خریداری کرده اند، متفاوت هستند و یک طرفدار واقعی فوتبال به شمار می روند. البته که فلورنتینو تا به حال هیچگاه در مسائل فنی تیم دخالت نکرده اما برلوسکنی این کار را می کرد و وقتی من پیرامون تصمیماتم به او توضیح می دادم شگفت زده می شد.
تغییر پست بازیکنان؟ سرجیو راموس را مثال می زنم. او علاقه دارد تا در خط حمله به میدان برود(sm120) و از نظر من استعداد بازی به عنوان مهاجم را نیز دارد و حتی می تواند در خط میانی هم برای ما به میدان برود و شاید شنبه نیز در همین پست بازی را آغاز کند.
دیگو سیمئونه، ارنستو والورده یا پاکو خمز کدام یک الکس فرگوسن فوتبال اسپانیا است؟ انتخاب دشواری است. سیمئونه قهرمان لالیگا شده است و والورده نیز توانست بیلبائو را به لیگ قهرمانان اروپا برساند و از طرفی رایو وایکانو با پاکو خمز نیز فوتبال زیبا و فوق العاده ای به نمایش می گذارد. من به همه مردم توصیه می کنم که بازی های رایو وایکانو را تماشا کنند. آن ها شگفت انگیزند و از نظر من بهترین نمونه برای ارائه یک فوتبال اسپانیایی در جهان هستند.
سرمربیگری در بارسلونا؟ من احترام بسیار زیادی برای تاریخ باشگاهی که در آن حاضر هستم، قائلم و هنگامی که شما برای کار به عنوان سرمربی رئال مادرید را می پذیرید، دیگر نمی توانید به سرمربیگری در بارسونا فکر کنید.
خرید یک بازیکن از بارسلونا؟ آن بازیکن لیونل مسی است.
(sm120)
وحید بپر اونور (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دريبل استثنايي نيمار در ال کلاسيکو(عکس)
نيمار از همان ابتداي ال کلاسيکو، بسيار پر جنب و جوش و با انگيزه نشان مي داد. او در همان دقيقه 3، يکي از سريع ترين گل هاي تاريخ بارسلونا در برنابئو را به ثمر رساند.
به گزارش "ورزش سه"، در حالی که بارسلونا 1-0 از رئال پیش بود و هر لحظه نیز امکان به ثمر رساندن گل دوم را نیز داشت، در یک صحنه در کنار خط طولی زمین، نیمار برای گذشتن از سد خامس رودریگز، اقدام به یک دریبل استثنایی کرد که باعث حیرت رئالی های حاضر در ورزشگاه شد. هرچند که در نهایت توپ او راهی اوت شد.
یعنی آدم بعضی چیزا رو میبینه، دلش میخواد زمینُ دندون بگیره (sm2)... یعنی یکی نیست بیاد معنای کلمه دریبل رو برای اینا شفاف سازی کنه؟ (sm120)
پس از نااميد شدن از خريد رونالدو
سوپرپيشنهاد منچستر يونايتد به گرت بيل (sm142)
باشگاه منچستر يونايتد، پس از اينکه از خريد کريستيانو رونالدو نااميد شد در انديشه جذب گرت بيل،ديگر فوق ستاره رئال مادريد برآمده است.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، امروز "دیلی استار"، گزارش داد که مدیران یونایتد حاضرند برای خرید گرت بیل در تابستان آینده، مبلغ 115 میلیون یورو هزینه کنند. لوئیس فن خال به سران باشگاه توصیه کرده است که تماس های خود با بازیکن را آغاز کرده تا از میزان تمایل او برای پیوستن به یونایتد اطلاع حاصل شود.گرت بیل پیش از اینکه به عضویت رئال در بیاید، برای ساوتهمپتون و تاتنهام در لیگ برتر انگلستان بازی کرده بود.
کیلور ناواس، دروازه بان کاساریکایی رئال در مورد اولین ال کلاسیکویی که از روی نیمکت رئال تجربه کرد صحبت کرد. وی گفت :” خدا را شاکرم که تجربیات بی نظیری داشتم. تیم به یک پیروزی شایسته و بزرگ در این ال کلاسیکو مقابل یک تیم خوب دست یافت. به هم تیمی هایم به خاطر بازی خودشان و برگرداندن نتیجه تبریک می گویم. استادیوم برنابئو جو بی نظیری داشت. حس حضور در یک ال کلاسیکو و پیروزی مقابل هواداران بی نظیر بود.”
رخی از بزرگ ترین باشگاه های فوتبال دنیا در فکر به خدمت گرفتن مارسلو، مدافع برزیلی رئال مادرید هستند. میلان ، یوونتوس ، منچستریونایتد و پاریسن ژرمن برخی از مشتریان مدافع ملی پوش رئال مادرید هستند و مذاکرات را برای خرید وی آغاز کرده اند.
کاپیتان سوم رئال مادرید قریب به هشت سال است که در این تیم توپ می زند و به عنوان یکی از بازیکنان باتجربه تیمش شناخته می شود.
مصاحبه جالب مارسلو
مارسلو: بارسلونا بايد 6 تايي مي شد
بدون شک يکي از بهترين بازيکنان رئال در ال کلاسيکوي ديروز، مارسلوي برزيلي بود. او جناح راست بارسلونا را به يک اتوبان براي خود بدل کرده بود.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، مدافع چپ برزیلی رئال در پایان ال کلاسیکو و در میکسدزون ورزشگاه برنابئو به خبرنگاران گفت: "در وضعیت واقعا خوبی به سر می بریم البته هنوز جا برای بهتر شدن داریم. به کمک کادر مربیان، از لحاظ بدنی در وضعیت بسیار خوبی قرار دارم. در این بازی مثل همیشه سعی کردم کمک برای هم تیمی هایم باشم.
در هر مسابقه ای تا حد توانم می دوم و مبارزه می کنم. امشب همه چیز عالی پیش رفت. سه گل زدیم و چند گل هم نزدیم. در واقع بارسا باید 6 گل می خورد. شاید سه فرصت 100 درصد گل را خراب کردیم. با این حال مهم پیروزی بود که بدستش آوردیم."
در ميکسدزون ورزشگاه برنابئو
براوو: مقابله با ضد حملات رئال دشوار است
سرانجام نوار کلين شيت هاي کلوديو براوو در بارسلونا توسط رونالدو پاره شد. کريس رونالدو در دقيقه 35 ال کلاسيکوي شب گذشته موفق شد از روي نقطه پنالتي براي اولين بار در اين فصل، دروازه بارسا و براوو را باز کند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، براووی شیلیایی در پایان بازی، در حالیکه از شکست تیمش ناراحت بود در میکسدزون ورزشگاه برنابئو به خبرنگاران گفت:" با انگیزه پیروز شدن به این بازی آمدیم و فکر می کردیم برنده می شویم.حس خوبی داشتم . خیلی زود به گل رسیدیم و جریان بازی به نفع ما بود تا اینکه آن ضربه پنالتی اتفاق افتاد. پس از آن، همه چیز تغییر کرد. رئال بازی را در دست گرفت و در نیمه دوم هم به گل های دوم و سوم رسید.
ما نتوانستیم نمایش خوبمان در سی دقیقه اول را تکرار کنیم. پس از گل دوم، رئال عقب کشید و دست به ضد حمله زد. مقابله با این سیستم آنها بسیار دشوار است.شکست تلخی بود اما از فردا سعی می کنیم نقاط ضعفمان را برطرف کرده و در بازی های بعدی بهتر ظاهر شویم."
براوو در مورد بازگشت سوارز گفت:" لوئیس یک مهاجم کلاس بالای جهانی است. شک ندارم که با نبوغ او، بارسلونا روزهای خوبی در پیش خواهد داشت."
ه مناسبت بيستمين سالروز اولين بازي رائول براي رئال تقدير از رائول پيش از ال کلاسيکو (عکس)
رائول گونزالس، شب گذشته در ورزشگاه برنابئو و از جايگاه ويژه، نظاره گر پيروزي تيم محبوبش رئال مادريد در ال کلاسيکو بود.
به گزارش "ورزش سه"، 29 اکتبر 1994 یعنی 20 سال پیش، رائول گونزالس اولین بازی خود برای رئال را در ورزشگاه لاروماردای تیم زاراگوسا انجام داد. به همین مناسبت، پیش از برگزاری ال کلاسیکو، فلورنتنیو پرز رئیس باشگاه رئال، با اهدای پیراهنی که روی آن شماره 20 حک شده بود، از این ستاره سابق رئال تقدیر کرد (به مناسبت بیستمین سالروز اولین بازی رائول برای رئال مادرید).
پس از شکست 3-1 از رئال
بازگشت غريبانه بارسايي ها به خانه
بارسلونا اولين ال کلاسيکوي فصل را در مقابل رئال از دست داد. شکست 3-1 شاگردان انريکه سبب شد تا انتقادات زيادي متوجه آنها شود.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته کاروان بارسلونا پس از شکست از رئال مادرید، ساعت 23 مادرید را به مقصد بارسلون ترک گفت. هواپیمای اختصاصی این باشگاه، 50 دقیقه بعد در فرودگاه ال پرات به زمین نشست؛ در حالیکه هواداران اندک حاضر در فرودگاه، بازیکنان این تیم را یکصدا هو می کردند. (sm120) انریکه به بازیکنانش امروز را استراحت داده و از فردا ساعت 11 به وقت محلی تمرینات بارسلونا آغاز خواهد شد.
طرفداری- یک روزنامه چاپ بارسلونا صبح امروز اشتباه عجیبی انجام داد.
نشریه الموندو دیپورتیو که از روزنامه های هوادار بارسلونا در اسپانیاست، صبح امروز مثل همیشه به چاپ رسید اما در صفحه اول آن اشتباهی عجیب انجام شد.
در یکی از توضیحات این روزنامه از ال کلاسیکو در صفحه اولش، این جمله نوشته شده است: "نیمار سریع ترین گل را در تاریخ ال کلاسیکو به ثمر رساند." این موضوع در حالیست که سریع ترین گل تاریخ ال کلاسیکو در سال 2011 و توسط کریم بنزما در ثانیه 22 بازی به ثمر رسید و گلی که دیشب نیمار زد در دقیقه 4 بازی به ثمر رسید.
کریم 20 ثانیه (sm120)
طرفداری- مدافع پرتغالی رئال مادرید، په په، به ادعای ژاوی هرناندز که گفته بود رئال مادرید در "ضد حمله زندگی می کند" پاسخ داد و گفت که تیم او در مقابل بارسلونا کلاس خود را نشان داد و با نتیجه 3-1 پیروز شد.
هافبک تیم بارسلونا بعد از شکست تیمش مقابل قهرمان اروپا، اظهار داشت که رئال مادرید "در ضد حمله زندگی می کند" و تیم کاتالانی قادر به مهار آنها نبود، به خصوص در نیمه دوم.
بنا به گزارش AS، په په در پایان مسابقه گفت: "فکر نمی کنم که اینطور باشد. هواداران ما فریاد 'اوله، اوله' سر داده بودند که گویای همه چیز است. ما با یک روز ریکاوری کمتر نسبت به آنها، بازی کردیم و کلاس خود را به آنها نشان دادیم. ما باید با فروتنی به کار خود ادامه دهیم."
په په یکی از قهرمانان رئال مادرید مقابل بارسلونا بود. او دومین گل میزبان را به ثمر رساند، که آنها را پیش انداخت و در خط دفاعی نیز بسیار مؤثر بازی کرد.
این مدافع افزود: "در نیمه دوم با ذهنیت پیروزی وارد میدان شدیم و بازی را تغییر دادیم چرا که تمایل انجام این کار را داشتیم. من به همه یاد آوری کردم که 'دسیما' تصادفی به دست نیامده است.
بعد از دیدار مقابل لیورپول، وقتی که ما خیلی سخت کار کرده بودیم، شنیدیم که بازی آسانی بوده است مثل شما که امروز متوجه شدید. من به مانند جشن 'دسیما' خوشحالی کردم که نشان دهم اتفاقی نبوده است. ما به اندازه کافی زحمت کشیدیم تا آن را فتح کنیم و اکنون مردم درک می کنند که برای موفقیت هایمان به زحمت افتاده ایم."
این مدافع برزیلی الاصل، معتقد است که رئال مادرید بهتر از فصل گذشته می باشد: "ما قوی تر هستیم چرا که اکنون درک بهتری نسبت به ذهنیت مربی داریم. با گذشت زمان، حرکات ما در داخل زمین غیر ارادی تر می شود. ما امروز این را نشان دادیم.
امروز ما شروع خوبی نداشتیم و آنها بعد از سه دقیقه گلزنی کردند اما واکنش نشان دادیم، فرصت هایی برای به ثمر رساندن گل مساوی داشتیم، و سرانجام 1-1 کردیم، و حتی می توانستیم قبل از پایان نیمه اول نیز برتری را به دست آوریم. اما آنچه که اهمیت دارد، عملکرد ما در نیمه دوم می باشد و ما بهتر بودیم."
طرفدارای رئال به طور فزاینده ای در حال افزایشند (sm59)
مزیتی که ضعیف شدن بارسا داره کاهش طرفدارای فیکشه (sm59)
این یه چیزیه که توی کل دنیا وجود داره... تیمی که توی اوجه، طرفدارای فیکش زیاد میشه... ولی خدا رو شکر قدیمی های اینجا رئالی های اصیلُ خوب میشناسن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو فقط گفتم که یادتون نره اون موقع که بارسا تو اوج بود داشتین به خاطر طرفدارای فیک مارو مینمودید (sm59)نقل قول:
منم اینو گفتم که یادت بیاد اکثر بچه های این تاپیک، طرفدارایی بودن که تو بدترین روزا اینجا سینه سپر می کردن جلوتون (sm59) تاپیک اون زمان بارسا رو با الان رئال مقایسه کن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاگرد قلعه نویی بوده(sm120)نقل قول:
مترجم؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینه که سپر نمیکردن فقط از داوری نق میزدن(sm59)نقل قول:
الان من موندم و سینه سپر کردن مقابل جماعت رئالی (sm59)
(sm111)
(sm59)
1:کارلوس کیروش: رئالمادرید. البته آنها تیم دوم من در اروپا هستند. اول منچستر یونایتد.
2:جواد نکونام: بارسلونا. طرفدار دوآتیشه این تیم هستم.
3:مسعود شجاعی: نه بارسا، نه رئال، طرفدار فوتبال زیبا هستم!
4:محمد رضا خلعتبری: بارسلونا. یک بار در اردوی تیمملی که رئال برد همه ریختند سر من!
5:علی دایی: بارسلونا. عاشق سبک بازی این تیم هستم. به ویژه از وقتی که گواردیولا به این تیم آمد. 6
:کریم باقری: رئالمادرید.
7:هاشم بیک زاده: بارسلونا. داداش این که دیگه سؤال نداره. شیره بارسلونا. امشب هم برنده ما هستیم. 8:علی کفاشیان: من فقط بازیهایشان را میبینم و خوشم میآید وگرنه طرفدار تیم خاصی نیستم. فقط طرفدار تیمملی ایران هستم.
9:امیر قلعه نویی: بارسلونا. سبک بازیشان را دوست دارم. سرعتی بازی میکنند. من عاشق فوتبال سرعتی هستم.
10:محسن بنگر: فقط بارسلونا.
11:مهرداد پولادی: بارسلونا. همیشه هم برای رئالیها کری میخوانم.
12:کریم انصاری فرد: رئالمادرید. به بارساییها امشب قدرت واقعی رئال را نشان میدهیم.
13:مارکار آقاجانیان: رئالمادرید
14:اوسیانو (دستیار کروش): بارسلونا
15:خسرو حیدری: رئالمادرید. از شکستهای این تیم هم بدجور ناراحت میشوم.
16:سید مهدی رحمتی: نه رئال نه بارسا، هر جا بوفون بازی میکند یعنی یوونتوس
17:قاسم حدادی فر: بارسلونا. سر الکلاسیکو با خیلیها کری دارم.
18:پیام صادقیان: رئالمادرید
19:امیرحسین صادقی: رئال مادرید
20:نیلسون: بارسلونا. عاشق این تیم هستم.
21:حسین ماهینی: رئالمادرید. از بچگی طرفدار این تیم و پرسپولیس بودم.
22:رضا قوچان نژاد: بارسلونا. (شنیده میشود شدیداً هم کری میخواند)
23:اشکان دژاگه: رئالمادرید. آرزو داشتم در این تیم بازی کنم!
24:سردار آزمون: رئالمادرید. شدیداً رئالی هستم و کریس رونالدو را خیلی دوست دارم.
25:آندرانیک تیموریان: نه رئالی هستم و نه بارسایی. نتیجه بازی را هم نمیتوانم پیشبینی کنم!!!
26:پژمان منتظری: بارسلونا
27:علی کریمی: رئالمادرید. همیشه در طول زندگیام دوست داشتم برای این تیم بازی کنم. البته رئالمادرید و میلان. هر دو تیم را واقعاً دوست دارم. حتی بازیکنانی را هم که وارد ترکیب آنها میشدند خیلی دوست داشتم.
28:فرهاد مجیدی: بارسلونا. (او یک بار هم به بازدید از نوکمپ رفت)
29:رضا حقیقی: رئال مادرید
اتفاقا بدجور هم سینه سپر می کردیم... خیلی از بازی ها هم بوده بحثی در مورد داوری نداشتیم مثل ال کلاسیکوی 5-0، بازی رفت کوپای سال دوم مورینیو، یا بازی برگشت **** جام سال دوم مورینیو و قص علی هذا (sm59)نقل قول:
دو تا نکته هم وجود داره:
یکی اینکه اون موقع پایه های تاپیک کل کلهای بارسا امید ریلود و وحید خاله و علی کاشونی بودن که بعد از دو تا باخت اول تو ال کلاسیکو تو افق محو شدن (sm120)
دوم اینکه الان تعداد فیکهای تاپیک رئالی های فعلی رو مقایسه کن با بارسایی های اون موقع (sm120)
علی کریمی (sm127)(sm127)