خـاطره بازی با آرمیـن (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العادس (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
خـاطره بازی با آرمیـن (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العادس (sm50)
چقدر سخته که عشقت رو به روت باشه ولی تو فلج باشی ... (sm50)
دختره سر کلاس درس میگوزه
هول میشه ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ : ﺳﺎﻋﺖ ﭼﻨﺪﻩ ؟
.
.
.
.
.
.
ﯾﻪ ﭘﺴﺮ ﺍﺯ ﺗﻪ ﮐﻼﺱ ﻣﯿﮕﻪ : ﺷﻤﺎ ﺑﺮﺍ ﺳﺎﻋﺖ ﭼﻨﺪ ﮐﻮﮎ
ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩﯼ ! ؟؟
کار ما به کجا کشیده که این اعراب هم برای ما آدم شدن رسما ریدن آبم به علت کمبود قطعه...
پیج مشکلات جنسی
سلام خوارک سده ها من بچه قزوینم مادرشه میگام هرکی فش بده!!
شماره1مادرته ****** که همیشه تو شروع مکنی,شماره 2 آدرس بده بیام ننته بگام,شماره3ک س ننت!شماره4خوارک سده بیا قزوین تا ک ونته پاره کنم مادر ج نده!!بقیه تانم اگه گوه خوری کنین خواهر مادرتانه موکنم مادر**** ها!!!! اسگشااا
و حالا جواب مردم همیشه درصحنه:
1:داداش دربیار برات ساک بزنم
2:داداشی اسمتم نگفتی!بخدا من گوه خوری زیاد میکنم تو خونه هم کسی آدم حسابم نمیکنه!!من گوه خورررردم!
3:Ieft the chat
4:سلام ابول!جوادم بیا باغ یه کدسه فراری خورده پستوم,بعدا باهم ک ونشانه پاره مکنیم ایناره!
5:آها اسمت ابوالفضل بود,من همون شماره 2ام,من گوه خوردم ابوالفضل جان!
6:left the chat!!!
7:left the chat
8:من به ک س ننم خندیدم داداش جان,من عید میام قزوین یه ک ون بهت میدم!!گوووه خوردم بخدا!!!
9:اینست بچه قزوین ! سالار
پیج مشکلات جنسی
سلام خوارک سده ها من بچه قزوینم مادرشه میگام هرکی فش بده!!
شماره1مادرته ****** که همیشه تو شروع مکنی,شماره 2 آدرس بده بیام ننته بگام,شماره3ک س ننت!شماره4خوارک سده بیا قزوین تا ک ونته پاره کنم مادر ج نده!!بقیه تانم اگه گوه خوری کنین خواهر مادرتانه موکنم مادر**** ها!!!! اسگشااا
و حالا جواب مردم همیشه درصحنه:
1:داداش دربیار برات ساک بزنم
2:داداشی اسمتم نگفتی!بخدا من گوه خوری زیاد میکنم تو خونه هم کسی آدم حسابم نمیکنه!!من گوه خورررردم!
3:Ieft the chat
4:سلام ابول!جوادم بیا باغ یه کدسه فراری خورده پستوم,بعدا باهم ک ونشانه پاره مکنیم ایناره!
5:آها اسمت ابوالفضل بود,من همون شماره 2ام,من گوه خوردم ابوالفضل جان!
6:left the chat!!!
7:left the chat
8:من به ک س ننم خندیدم داداش جان,من عید میام قزوین یه ک ون بهت میدم!!گوووه خوردم بخدا!!!
9:اینست بچه قزوین ! سالار🙊😀
من خیلی بی جنبه بیدم(sm2)
منم بی جنبه هستم ولی میام به تخ.مم هم نمیگیرم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺭﻓﺘﻢ ﻣﺴﺠﺪ ﺩﯾﺪﻡ ﯾﻪ ﭘﯿﺮﻣﺮﺩﻩ ﺩﺍﺭﻩ ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﯽ ﻭﺿﻮ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ
ﻣﻨﻢ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﻪ ﺷﯿﻮﻩ ﺻﺤﯿﺢ ﺑﻬﺶ ﺑﮕﻢ ﮐﻪ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﻧﺸﻪ.
ﮔﻔﺘﻢ ﺣﺎﺝ ﺁﻗﺎ ﻣﻦ ﻭﺿﻮ ﻣﯿﮕﯿﺮﻡ ﺷﻤﺎ ﺑﺒﯿﻦ ﺩﺭﺳﺖ ﺑﻠﺪﻡ ﯾﺎ ﻧﻪ .
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﺮﮔﺸﺖ ﮔﻔﺖ؛ ﺟﻘﯽ ﺗﻮ ﺑﺎﯾﺪ ﻏﺴﻞ ﮐﻨﯽ .
ﺑﻠﺪﯼ ﯾﺎ ﺑﺮﻳﻢ ﺣﻤﻮﻡ ﯾﺎﺩﺕ ﺑﺪﻡ ؟
ﻃﺮﻑ ﺍﻋﺼﺎﺏ ﮐﻪ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﻫﯿﭽﯽ ﺗﺎﺯﻩ ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﮐﻮ ﻥ ﮐﻦ ﻫﻢ ﺑﻮﺩ
یکی از اسبامون مریض شده. باید برم شهر دکتر خبر کنم.
اه اه خیلی بی جنبه بیدی ازت متنفر بیدم شومپته کَتَ کَلَ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وگوئم سردان جون ای چی وگوئه جیگر؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدر ناباورانه کشتنش ؛ اصلا نمیخورد الان میکشنش یهو چنان رکبی بهش زدن که نگو ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی انصافی خیلی تمیز درست کردن ، یه جوری درست کردن که دل آدم کباب میشه واسه مظلومیت و شرافتش ...
حالا یهو مثل سریال ومپایر که مرده ها دوباره زنده میشن نگیرن گندشو در نیارن دوباره زندش نکنن خوبه .
فصل 5 خیلی ضعیف بود کلا پراکنده بود اما سه قسمت آخرش محشر بود ، وقتی تموم شد دلم نمیخواست باور کنم باید یه سال دیگه صبر کنم (sm172)
دهنت سرویس ، خاطره بازی با آرمین یه جور برند حساب میشه الان دیگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا شما ندارید از جان اسنو نشانه ... (sm74)
ﺍﯾﺮﺍﻥ 3 ﺭﻭﺳﯿﻪ 0
.
.
.
.
.
.
.
ﺗﺎﯾﻢ ﺍﻭﻝ 27 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﺎﯾﻢ ﺩﻭﻡ 27 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﺎﯾﻢ ﺳﻮﻡ 31 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﭼﻨﺪ؟؟؟؟؟؟ 85 !!!!!!!!!!!!!!! ﺁﯾﺎ ﺍﯾﻦ ﻧﺸﺎﻧﻪ ﻫﺎ ﮐﺎﻓﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﯾﻤﺎﻥ ﺑﯿﺎﻭﺭﯾﺪ؟؟؟؟؟؟؟؟
یه عده رو دوست داری
از یه عده هم متنفری
اما یه دسته سومی هستند که
از اینکه دوسشون داری ، متنفری ...
ما خسته ها واسه تحرک و ورزش روزانه پنجره رو وا میکنیم صدای بچه ها رو گوش میکنیم بازی میکنن.
دنياش كه كوچيک باشه چشمش بزرگى تون رو نميبينه، جدی میگم... از دنیای خودتون طرفُ انتخاب کنید. (sm50)
شیخ میبینه مردم تو میدون جمع شدن.
از پلیسه میپرسه: سیچه ایچو جم اوبيدن؟
پلیسه میگه: کسایی که لهجه دارن رو اعدام میکنن.
شیخ میگه: به چه علت گُلم؟
من از وقتی گمت کردم تمام رویاهام گم شد
تو چی میدونی از اونی که قصش حرف مردم شد
(sm81)
این گریه ها باشه برای بعد . . . (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون چیه که هرچی میخوری.... حجمش بزرگتر میشه..!؟. (;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
به نظر من که معدس!!!
البته نظر کثیف شمام قابل احترامه
تو میتونی کسی باشی که من رویاشو میدیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که عاشق من بود کسی که می پرستیدم (sm172)
گف کدام راه نزدیک تر است؟ گفتم به کجا؟ گفت به خلوتگه دوست.گفتم تو مگرفاصله ای میبینی بین دل و ان کس که دلت منزل اوست
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش فقط ای کاش (sm81)
این فرشته ها که رو شونه چپ و راست اعمال آدما رو یادداشت میکنن ، اگه چیزی یادت بره ازشون سوال کنی میتونن کمکت کنن یا فقطخــ.ایمالیبلدن!؟
نقل قول:
من اسیرم تو فقط لحظه ی مردن من
میتونی واکنی این یوق از گردن من (sm25)
ینی نکرد حتا یه بار هم شانسی و بر حسب اتفاق مشاعرتون درست از حرفی که تموم میشه بیت بعدی شروع بشه ؛ یعنی دهنتون (sm2)
یه بارتوسکــ.س چتدیر به دیرجواب میدادم دختره گفت چرا انقد دیر جواب میدی گفتم فقط تو که نیستی!درجا بلاکم کرد، میخوام بگم صداقت همه جا خوب نیست
این روزا فحش خور خورشید بیشتر از عمه شده
وقتی کسی اندازه ات نیست ,دست به اندازه خودت نزن ..!
حسین پناهی
بیا با من دلم تنها ترین است/ نگاهت در دلم شور آفرین است/ مرا مستی دهد جام لبانت/ شراب بوسه ات گیرا ترین است/ ز یك دیدار پی بردی به حالم/ عجب درمن نگاهت نكته بین است/ سخن از عشق ومستی گوی با من/ سخن هایت برایم دلنشین است/ مرا در شعله ی عشقت بسوزان/ كه رسم دوستداریها همین است/ نشان عشق را در چشم تو خواندم/ دلم چون كویی آیینه بین است/ به من لطف گل مهتاب دادی/ تنت با عطر گلها همنشین است/ دوست را هم تو باش آغاز وپایان/ كه عشق اولی وآخرینست
این دیگه مشاعره نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشاگریه به حساب میاد
گیر نده دیگه (sm2)نقل قول:
اگر از پایان گرفتن غم هایت نا امید شده ای ، به خاطر بیاور زیباترین صبحی كه تا به حال تجربه كرده ای مدیون صبرت در برابر سیاهترین شبی هستی كه هیچ دلیلی برای تمام شدن نمی دید
فدای دلتون (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی مرد که گریه نمیکنه (sm50)
هر جور حساب کنی تا حالا باید یدونه شانسکی شانسکی درست در میومدا ؛ اصن یه وضی (sm2) (sm127)نقل قول:
ریدن با ر دسته دار (sm3)نقل قول:
یه زمانی بزنامه های دهه 60 زیبا بودن طرفدار داشتن حالا فکر میکنن اگه بازم همونا زو پخش کنن جذاب خواهد بود و ملت نگاه میکنن... هر شبکه ای میزنی تولیدات 20 30 سال پیشُ داره پخش میکنه (sm3)