(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)
اینم حرفیه (sm77) شاید رفتم گرفتم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (3 کاربران و 2 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اون 2 تا مهمان هم دارن فیض میبرن
آقایی هادی جان مرسی از محبتت (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
من به جاش حرف میزنم دستش بنده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرویس 2 مگ با 10 گیگ ترافیک 45 تومن
سرعتشم 1 مگ تا 1 و نیم ....بستگی به سرورش داره
1 مگ - 10 گیگ - دوتا هشت رایگاننقل قول:
سرعت روز 1 مگ رایگانی 400 کیلو (sm59)
اینطوری 3 ماهه 135 تومن میده اما 30 گیگ بهش میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 3 ماهه 99 تومن میدم 90 گیگ بهم میدن
(sm120)
ساعت شبانش چن تا چنده؟
زاییدی (sm2)
چه شهری هستی حالانقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نویز نداری درسته؟ من مشکل اصلیم نویزه (sm120)
2 تا 8 دیگه خودش گفتنقل قول:
مشهد هستم (sm59)نقل قول:
از وقتی سیم تلفنارو از نوع ردیف کردم نویز بی نویز (sm128)
نمیفرستی اسکرین ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
از پنل سرویس یا از مودم که این باشه 192.168 ؟نقل قول:
نقل قول:
192.168.1.1
از مودم پس . از کدوم صفحش ؟ واسه چی میخای دقیقا
(sm50)
گاییدی منو ... نمیخوام بابا (sm2)نقل قول:
خواستم بدونم SNR ت چنده ...
ارزون تر هم هست حدود 50 60 تومن بردش البته زیاد نیستنقل قول:
SNR یعنی چه هادی ؟ (sm2)نقل قول:
ببین یوزر پسورد که میزنی خود این صفحه باز میشه احتمالا مال توام اینجوری باشهنقل قول:
نمیخوای بفرستی هم عیبی نداره ولی دیگه اذیت نکن دیوث حوصله ندارم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب صفحه زیاد داشت نفهمیدم کدومو میگی باشه بزار باز شه میفرستم واستنقل قول:
(sm50)
لهستان میبره یا پرتغال(sm50)
ذکر تو از زبان من فکر تو از جنان من
چون برود که رفتهای در رگ و در مفاصلم
مشتغل توام چنان کز همه چیز غایبم
مفتکر توام چنان کز همه خلق غافلم ... (sm50)
هادی یه ساعته باز نمیشه 192 بخدا شرمنده همین که باز شه میفرستم (sm10)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm50)کاش پرتغال یکی بزنه ای خدا
(sm25)(sm54)(sm1)تک به تک رونالدوم نگرفت به پاش
یکی همین الان تو محوطه جریمه از زیر پاش رد شد (sm81)
طلسم شده
(sm1)
(sm50)فقط 15 دقیقه نیمه دوم وقت اضافه مونده
یه گل پرتغال بزنه چی میشه (sm74)
(sm11)
از یه نفر 30 امتیاز عقبم اگه یه گل میزدن به 10 امتیازیش میرسیدم
(sm11)
دیگه پنالتی هر چی بشه بشه برام مهم نیس(sm120)
(sm142)ای خدا بدشانسی تا چه حد
چرا باید 30 امتیاز عقب باشم همش بخاطر ایرلند که باخت از فرانسه
(sm11)
(sm172)پرتغال صعود کرد ولی امتیاز من هیچ به هیچ
(sm81)
(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبال نمی بینی از دو جهان ازادی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلژیک میبره یا ولز؟(sm120)
(sm120) پیش بینی 3040 شرکت نکردی؟