جدا موند بکش خیلی سبکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جدا موند بکش خیلی سبکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرغوبه یا از این ارزون قیمت هاس مثل وینستون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار خوبیه قیمتش پایینهنقل قول:
من شرمنده ت شدم الان ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که اینجور شد باید بزاری
خب از قبلیا خوشت نمیومد میگفتی عوض میکردم(sm19)
یه نخ میزنم ببینم چطورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب یکی دیگه رو هم در آغوش شیطانیم ام جا دادمنقل قول:
اینا قبول نیست عکس آواتارت رو باید از ابزار کارت انتخاب کنی مثلا گلنارنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قبلا هم میکشیدم (sm120)نقل قول:
این مدل بدجور کلاس داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد با کلاس جور درنمیادنقل قول:
اگه واسه کلاس میخوای میتونی یه کیف سیگار بگیری توش هر سیگاری که دوست داشتی بزاری هر وقت خواستی بکشی بیاریش بیرون خیلی کلاسش بالاتر از این حرفاست
فقط واسه کلاسش نیست چون من زیاد نمی کشم میخوام یه چیز کم ضرر و مرغوب باشهنقل قول: