تورو خدا اگه اینو بزرگ دارین بفرستین برام خدا خیرتون بده (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تورو خدا اگه اینو بزرگ دارین بفرستین برام خدا خیرتون بده (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
اکانتو ساختم(sm120)اون دختره منشی رم فالو کردم ندیدم هنوز اکسپت کرده یا نه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راجع به این کاری باری داشتی در خدمتم(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه سینا سرلک تو پیج اینستاش یه کلیپ گذاشته با یه آهنگ لری که خودش خونده کسی اسم اون آهنگ یا خود آهنگ نداره بده ما دانلود کنیم؟
بارون بارون دلم ببر پیشش
قلبم داره میسوزه تو آتیشش
بارون بارون تو که من میشناسی
یه آدم دیوونه یه آدم احساسی ... (sm50)
اگر مادربردت ساپورتمیکنه حافظه M.2 بگیر سرعتش خیلی بالاتر از ssd هستش تا 10 گیگ سرعت انتقال دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مال خودت کو الی ؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروزم تخفیف زدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول: