چندین هزاران سال شد
تا من به گفتار آمدم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
چندین هزاران سال شد
تا من به گفتار آمدم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
فیلم جدیدش (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انرژی زا قوی چی هست ؟
تریاک(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نه انقد قوینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرص کافئین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Gelareh Sheibani & Mojin -Zemestoon(sm19)
می خوام افشا گری بزرگی انجام بدم (sm50)
یکی دو شب پیش بود مراسم بهترینهای مراکز استانها صداسیما یه لحظه زدم نیگا کردم وزیر فرهنگ صوبتاش تموم شد رفت بشینه همه ردیف اول پا شدن حتی نیروهای نظامی ارتشی که سردار هم بودن این تخمسگ سردار سلامی سپـاه با یکی دیگه از خودشون که کنارش بود به تخمشون گرفتن اصلا از جاشون پا نشدن ببینم سایت یا روزنامه ای همینو سوژه میکنه
نکنه میخوای بگی تو دختری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم معتاد شدم میگی نه کیبورد دارم مث هلو بسیار با کیفیت منتهی این یکی دیل مرا برده (sm1)
(sm172) امان از زندگی لاکچرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازدید وب سایت های دیجی کالا رادیو جوان و موزیک باران
کل بازدید در یک ماه
دی جی کالا : 13.7 میلیون بازدید
موزیک باران : 299 هزار بازدید
رادیو جوان : 1.9 میلیون بازدید
میانگین بازدید روزانه
دی جی کالا : 490 هزار بازدید در روز
موزیک باران : 10702 هزار بازدید در روز
رادیو جوان : 69205 هزار بازدید در روز
توجه داشته باشید بازدید هر اهنگ در رادیو جوان به صورت میلیونی در یک هفته که توسط مدیران این سایت اعلام میشود کذب محض است
جهانبخش چی میگه ، جدا باور شده که خیلی با احساس میخونه (sm25)
Mystic River (sm54)
عالی بود
کی عکس این کلاغ نحس و شوم
رو دیوار سپید خونه آویخت ... (sm88)
استاد رضا یزدانی ...
(sm50)
(sm50)
اين چ زندگى داريم خداييش.... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
هفت شنبه های بیمار ... (sm27)
(sm172)
افشاگری سنگینی کردم
کسی پروپورال آماده داره مهمه !?؟!
لینکی شیزی هم باشه خوبه ..
فوکی ویدئو یگانه رو بزن ..
خوبه حالا یه گیتار بلده بزنه نموده ..
(sm120)خوب بود رستاکم هم خوب بود ولی هنو نصفشو ندیدم سایت دیگه ای سراغ نداری از ممر گرفتم نصفش کار نمیکنه رستاکه
گلنار شانس آوردی از Interstellar راضی بودم (sm120)
(sm50)
در کوچه باد می آید
این ابتدای ویرانیست ... (sm50)
این زندگی نیست بردگی تو استثماره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو شکستی ، نگو بریدی
منم مثل تو دلم گرفته
باید بمونی ، طاقت بیاری
تو روزگاری که غم گرفته ... (sm50)
طرف ما مرگم تاوون داره(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایمان داشته باش که مردن ما هم دست کمی از زندگی کردنمون ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)