سینجول سریال مظنون دوبلشو شاتل میذاره از کجا دان کنم اونجا انلاینه
نمایش نسخه قابل چاپ
سینجول سریال مظنون دوبلشو شاتل میذاره از کجا دان کنم اونجا انلاینه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرم کن(sm25)
میگه شانس آوردی خوب بود
داداچ نولان از خوب رد کرده ! زده دیوار شاهکار رو هم خراب کرده (sm50)
محدوده ی فیلمشناسی من خیلی محدود تشریف داره - همین که فیلم های نولان و فینچر رو دیدم ، از محدوده ای که واسه خودم ساختم خارج شده به حساب میام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه اونجوری هم نبود که بهش بگی شاهکار ، مریخِ ریدلی اسکات رو ترجیح میدم بهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط واسونک لینکش مشکل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونی که تو اسکار کاندید بهترین فیلم کمدی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان درس شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک ندارم...نقل قول:
الان لینکای سایت برای شما کار میکنه ؟
واسونکو خودم ریپ زدم داره اپلود میشه
(sm74)اون دختره که تمبک میزنه خیلی مسته لامصب پاهاشم واز میکنه (sm2)
میگم این چرا دنبال رستاکه (sm2)منتظر بودم سوژه ی مورد نظرتو اعلام کنی (sm2)
(sm50)جان من قیافشو نیگا لباش چشاش مسته مست میفهمی
دیشب خندوانه عالی بود (sm120)
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اع این رستاک(sm1)
منم میخوام(sm74)(sm127)
فک کردم اون رستاک حلاج میگین
اساتید سلام
اقا مشکل تو رایت
دیسک دی وی دی بدون مشکل با پیغام ساکسز فول رایت میشه
فایلای رایتی رر هستن
اما بعد از اینکه میخاییم از زیپ در بیاریم از رو دیسک مثلا پارت 3 میگه مشکل داره
چرا اینجوریه
الان کامل درست شد همه ویدیو ها
تو دوتا ویدیو ، دوتا آهنگو گذاشتن
پشت صحنشم شاید زدم . باید جالب باشه
نقل قول:
گی بوجو خارخاسک راضی بودم شی شیه ینی این فیلمو ندیدی تو ..
نقل قول:
لینک شاتلشو اول بیده ..
نقل قول:
یه رامبد بزن اول بیبینم بلدی .. (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا واسا ..
خب اینم مثه آپارات از پلاگین پلیر jw استفاده کرده ..
بذا بیبینم لینک انلودشو میشه گرف اگه نشد ..
الی چرا پول نمیدی اکانت شاتل لند و نوا اینا بگیری !?؟!
که چیکا کنم
دیوانه بی نهایت میتونی همه چی بگیری ..
فیلم سریال آهنگ نرم افزار بازی و ...
اسکل
صب کن شام یخ کرد ..
(sm2)
خب دانلود که نمیشه همیطوری ..
منظورت اینه فایل های Rar از دی وی دی که رایت کردی قبلا کپی کردی و مشکل داشته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دوباره از روی دی وی دی کپی بزن شاید مشکل حل شد . آخه واسه منم اینجوری بود 2 بار
باید دوباره کپی کنی از روی دی وی دی
الی سانسور شده س هه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوبله شو پیدا نمیکنم ..
اتفاقا سریال عالیه خودم قصد دارم ببینم ..
شبکه شما همی الان قطار
این کدوم آلبوم موزنو میگه آماده داره ..