I Saw the Light 2015(sm1)
زیرنویس فارسیش نمیاد لعنتی
نمایش نسخه قابل چاپ
I Saw the Light 2015(sm1)
زیرنویس فارسیش نمیاد لعنتی
اینم مدتها منتظر موندم زیرنویس فارسیشو نذاشتن آخر
The girl in the book 2015
جایی میشناسین درخواست بدیم یا خودمون باس ترجمه کنیم
تا حدودی (sm120) این تابستون برنامه داشتم اولیم فیلمم رو زیرنویس کنم ولی خستگی بر من چیره گشت بیخیال همه چی شدم (sm172)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشالله بپسندی (sm120) به همون ترتیبی که گفتم بگوش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا رپ خارجی گوش نمیدم.. مگر اینکه فیتی چیزی باشه با این خواننده های پاپ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تونستم قبلی رو تحمل کنم اینم میگیرم(sm10)(sm2)
همون که با ریحانا خوند فقط (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فروم فارسی سابتایتل فک کنم یه چنین قسمتی داره واسه درخواست ترجمه... اگه فیلم درست و حسابی باشه شاید بگی کسی ترجمه کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ادامه مشاعره رو به خودت واگذار می کنم (sm59)
برم یکم (sm216) (sm120) (sm10)
خسته نباشی (sm2) حالا این دو تا رو تحمل کن همراه با متنش بگیر بگوش جالبن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا کم کم میارمت رو رپ خارجکی (sm59)نقل قول:
Love the Way You Lie (sm50)
(sm10)حسن دمت
(sm2)اشترم چیه زده بالا یا به یاد اکبر اون فیلمو دوباره دیدی
بخون دکتر شو با یخورده آف بچه های مجمع رو درمون کن (sm59)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]