باو من 24 ساعته تو ترکم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باو من 24 ساعته تو ترکم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی و کجا التماس کدوم معشوق رو کردم جان من ؟؟؟ (sm2)نقل قول:
آخه خزعبل باشه ولی ریتم داشته باشه یه چیزی !! اصن ریتم نداره ! اونوقت خواننده چه کار کنه ! مجبوره یه جاهایی گاز بده تند بره بعد کلاچ و ترمز ! متنفرم از سبک خوندن !نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
حس خوبیه شادمهر !
ببینی یه نفر ( حالا گاز ، انگار تو سربالایی گیر کرده )همه رو به خاطر تو پس زده
واسه یرسوندن ِ خودش به تو ( کلاچ و ترمز ناگهانی ) همه ی راهو نفس نفس زده
واقعاً شادمهر چه فکری پیش خودش کرده اینو خونده (sm25)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای چه اراده ی پولادینی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی رو دقیق یادم نیست ولی کجا توی همون نامه ای که جرئت نداری متن ـشُ واسه ما رونمایی کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی بگم حال و هوات عوض شه حرص نخوری (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
no face no name no number
your love is like a thunder (sm118)(sm120)
متن اون نامه از قرارداد ترکمنچای ننگین تره (sm2)نقل قول:
نگو نوید نقو آقا نگو (sm81)بدتر شد هوس کردم گوش کنم (sm81)نقل قول:
اما خودمونیما تو بدون ترس از مدیر نسبتاً محترم ازم نقل میگیری (sm120) بعضیا انگار من جزام دارl نقلو تگ رو جواب نمیدن (sm120) فک میکنن اون یوزر ِ من بن شده (sm120) اقا خانم من به دلیل دیگه با این یوزر میام (sm120)
(sm25)نقل قول:
خواننده داخلی خوب همایون (sm19) که اونم بخاطر سبکش خیلیا اصن گوش نمیدن که بخوان بفهمن اواز و صدا یعنی چی (sm178)
اونم کسخول شده راک سنتی میخونه(sm120)نقل قول:
rock n sonnati (sm120)