پایه امنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پایه امنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چار پایه ام
(sm120)فربد و امید و مسعود اعلام امادگی کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بیشتر تمایل به اینستا دارم میخوای فالوت کنم؟(sm2)
اینستا هم هستم به شرط اینکه کاری نکنی که شادمهر دوستاتم بلاک کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین اگه واقعا همکاری میکنی چطور طعم بلاک رو تا حالا نچشیدی خیلی عجیبه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که با اکانت خودم نمیرم با اکانت فامیلامون یا دوستام میرفتم با اکانت خودم شکل قلب هم نمیزارم براش میترسم بلاک کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یهو دیدی دستش خورد رفتم به فنا
پس کارایی این اکانتت چیه(sm120)نقل قول:
یه اکانت جدید درست کردم هر موقع مطلبی خواستی بگی بهم بگو عینشو بزارم تو اینستا شادی