هیچی کرسی شر تف میدن داغش کنن موزن همیشه یه البوم تو جیبش داره (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچی کرسی شر تف میدن داغش کنن موزن همیشه یه البوم تو جیبش داره (sm2)
(sm70)مگه میشه انقد زود
ها والا کرسی شعره (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) یعنی سایتش شد هلو تعرفه پستشو کم کرده اجناس خوبم اضافه کرد همی فرمون بره جلو میشه بهترین تو ایران
حالا بذا فروشگاه خودم آماده بشه .. :l
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
چی گفتی خودت فهمیدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا رر که رایت میکنم وقتی تموم میشه رایت هیچ مشکلی نداره
مثلا دی وی دیارو دادم دوستم برد
برده تو سیستمش موقعی که میخاد از رر خارج کنه دی وی دی گیر میکنه مثلا میگه پارت 2 مشکل داره
در حالی که فایلهای اصلی رر تو هارد خودم هیچ ایرادی نداره
افتاد
شهرزاد میگن تو که خنگ نبودی ای(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
26 دختر و پسر دانشجو نیمه برهنه در پارتی شبانه آبادان دستگیر شدند.
به گزارش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، ساعت 12 شامگاه پنج شنبه 2 دی ماه سال جاری ماموران [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در جریان یک میهمانی شبانه در منطقه بریم آبادان قرار گرفتند.(sm2)
(sm173)خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرزاد افتاد اردیبهشت سال بعد ..
فروشنده هم هفته ی بعد میاد ..
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا این نسخه لو رفته رو بگیرین ..
720
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
480
موسیقی یِ کلاسیکِ آلمان (sm54)
اقا این ارور رو چجوری برطرف کنم
میخام چیزی نصب کنم هی به این گیر میده
Select the package for Windows Developer Mode
برو قسمت add & feature آین بالایی رو فعال کن درس میشه ..
آها یعنی از دی وی دی که میخواد کپی بزنه مثلا پارت 2 کپی نمیشه از دی وی دی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فک کردم کپی میشه از دی وی دی ولی موقعی که میخواد از زیپ خارج کنه ارور میده
کجا هس این؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها یافتم
بعدش ریست کنیا ..
علاقه ای به این مدل فیلم ها ندارمنقل قول:
این نیست اونجا اصلانقل قول:
(sm142)
2 تا راه دیگه هم هه ..
نیس بازم نگا کردم
استاد شهرام ناظری و فرزند عزیزش دارن میان اراک ... (sm74)
امروز بلیط خریدم 5 تا 65 تومنی(sm25)
اد فیوچر میزنم صفحه خالی میادنقل قول:
این مراحلو برو ..
sc config debugregsvc start=auto
دستور بلارو تو cmd بزن ..
همرو رفتم ولی پوشه ویندوز اپدیت نداره برا مننقل قول:
failedنقل قول:
دستور بلارو تو cmd بزن ..
برنامه Clover نصب کردی تو سیستم !?؟!
اینو نصب کن کامل یه دور سیستمو اسکن کن بعد fix بزن ..