پس خودم باس بیام هاردتو عوض کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس خودم باس بیام هاردتو عوض کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماکارونیم سرد شد میخورم میام (sm120)(sm176)
دختر فقط بختیاری... (sm49)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با دختر مورد علاقه ـم در ارتباطم (sm49)
او... چه پیشرفته (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جدی جدی باس برما... اما کیونم نمیکشه (sm2)
نترس... جاسم کارشو بلدـه (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برام مهم نیست که دیگه... صدای قلبم چی میگه... تو آخرش توجهی به خواهشم نمیکنی (sm50)
دوباره داره محرم میاد و مداح و نوحه و عزاداری و گریه های زوری (sm3) دختر بازی هم هست البته (sm51)
زیر پرچم جنوب ـه... پرچم دار جنوبم اهوازـه (sm128)نقل قول:
دوستان قعلا... میبینمتون... فداتــــــــــــون (sm127)
من ، بی تو چیزی نیستم جُز چندتا اَبر بی قرار
من ، بی تو چیزی نیستم جُز آه جُز گرد و غبار(sm118)
البوم ابی مگه شب یلدا میاد؟ (sm74) بی صبرانه منتظرم (sm127)نقل قول:
اوهوم فقط بختیاری (sm127)نقل قول:
خسته از روزای غمگینه بدون ِ اتفاق
خواب رفته مثه آتیش زیر خاکستر داغ
یه تفنگی که مثه یه مرد گریه میکنه
شبو با روح پرنده های مُرده تو اتاق(sm50)
ییییییییییییییییییسسسسسسس سسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس (sm128)نقل قول:
شیراز قطب نما هم نیست در مقابل اهواز (sm70)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
(sm120)10 روز آزادی .. بد نیس کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه همچینم سرت خیلی شلوغه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارون میومد پس داد زدم من پشت درم
خمیازه ی باد آهسته گذشت از پشت سرم
در وا نشده بیدار شدم بارون میومد
گفتم نکنه فردا شده و من بی خبرم(sm50)(sm81)
پلی شد
(sm3)من که تا 2 3 روز آخر بیرون نمیرم اصننقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف چشم باز کرده دیده همه حسین حسین میکنن اونم زده تو سرو کلش حسین حسین می کنه
کل اطلاعاتشم پای منبر به دست آورده (sm98) ملت کلا همینجوری هردنبیل زندگی می کنن..وقتی سیستم آموزشی اینطوری میخواد اینطوریم میشه
آدم میبینه با اسم اینا نسلشو سوزوندن از همه چی متنفر میشه (sm50)
من تاسوعا عاشورا میرم فقط مخ هوادارای امام حسینو بزنم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الآن كلّى پولدار بودم !!! الكى هم حرف نميزنم ، فوتبالَم در حد هست و آمادگيمَم دارم بدجور ميبرم بالا !! توقعمم الكى بالا نيست و پرسپوليس و استقلال هم شعورم ميرسه كه نميتونم برَم چون يک درصد نتيجه نگيرن همه چى ميره تو حاشيه و ميگن خوانندهه اومد تيم خراب شد !!! ميرم راه آهن كه هم اسطوره بچگيام (عابدزاده) اونجاست و هم تيم زياد بالاى جدول نيست و سعى ميكنيم با شور و عشق تتليتيا تازه كمک هم بكنيمو بياريمش بالا !!! فقط دعا كنيد اينهمه زحمت دارم ميكشم قبولم كنن و منشور و پنشورى نشم باز !!!! بازم ميگم كور شم اگه قدمى وَر دارم در خلاف جهت موفقيت كشورم !! هى روزنامه هاااااااا !!! اينم بذارين مهم نيست من جلو همه ميگم بى هيچ ترسى كه اگه حتى ماه رو تو دست راستم بذارن و خورشيد رو تو دست چپم باز هم به كشورم خيانت نميكنم !!!!!! به خودِ خدا قسم اگه رفتنى بودم همين الآن ميشد بِرَم با بهترين پرواز !!! بهم اعتماد كنيد و اين فوتبالَرم مثل هميشه حمايتم كنيد !!!!
ترک خواب با روح و روان آدم بازی میکنه (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بارم که نت سرعتش خوب بود برق رفت (sm172)
فصل جدید واکینگ دد اومد (sm111)(sm88)
پارو خیــــــلی یهویی تموم میشه (sm172)
اکبر اینجاس ؟
روزنامه اعتماد در شماره شنبه خود «جزئیات طرح حمایت از آمران به معروف» را منتشر کرده و از جمله نوشتهاست که براساس این طرح هیچ فرد و دستگاه حقیقی و حقوقی اجازه مقاوت با ممانعت در مقابل آمران را ندارد، و در یکی از مواد این طرح «احتمال رخ دادن قتل در مسیر این کار هم در نظر گرفته شدهاست، و برای روزی که آمران به معروف توانایی پرداخت دیه به فرد خسارت دیده از امر به معروف را نداشته باشند، بودجه در نظر گرفته شدهاست.» (sm54)
خشی اعتمادی شبکه 3(sm120)
(sm54)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون عکسه چی شد که سجاد داشت اسم هامون رو جمع میکرد
جز چرا انقد زود.شروع میشه ؟
محسن حتی امان نمیده ثانیه 1 بشه (sm128)
پرفروشترین آلبومهای موسیقی در فضای مجازی/ پاروی بیقایق در صدر
(sm118)
(sm50)
خبرگزاری فارس اسم روبه بمانی رو ننوشته(sm2)
آهنگسازی تمام قطعات این آلبوم بر عهده محسن چاوشی بوده و امیر جلالفرد، امید حجت و کوشان حداد کار تنظیم آهنگهای «پاروی بیقایق» را انجام دادهاند. همچنین ترانههای این آلبوم را حسین صفا، حسین غیاثی سرودهاند. (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]در یافت با کیفیت برتر برای چاپ
دریافت با کیفت Full HD
اوه اوه اکبر و روحانی و دوستان نرفتن پیش عاغا برا اقشار مختلف مردم صحبت کرد امروز (sm2)
(sm172)