REC] 4 Apocalypse 2014] (sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
REC] 4 Apocalypse 2014] (sm27)
عالی بود گل دخترنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبت بخیر(sm10)
(sm51) باشه، باید از خودم شرو کنم (sm59) (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت صبحت بخیر (sm59) (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستن توانستن است (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم چرت و معمولی بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مکارم دیشب بعد افطار : دیده شده دختر گفته چرا تو نعلبکی چایی میخوره ، خداوند چرا نعلبکی را آفرید ؟ برای اینکه چای در آن ریخته شود (sm2)(sm2)
ینی منم نمیبخشی ؟ (sm74) منی که اوس اوس میکنم برات بزالم بلم (sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارتشبد جرمی حواست باشه من در مجمع سلطنتی حکم دکتر ایادی رو دارم (sm2)ارتباط نزدیکی با اعلحضرت شاهنشاه چاوشی دارم (sm2)البته زن باره نیستم (sm2)خلاصه حواست جمع باشه (sm2)
به شخصه تشکر میکنم از گارد شاهنشاهی و توپخانه سلطنتی به خاطر حمله به امید سلطونی (sm120) اعتراف میکنم دلم خنک شد (sm2)تو هشت سال جنگ تحمیلی همچین حملات خمپاره ای به چشم ندیده بود (sm2) دمتون گرم (sm2)
به امید چی گفتن مگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]