نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا(sm10)
همایون عشقه (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا(sm10)
همایون عشقه (sm19)
حالا حق بده بخندم آقای التماس معشوق (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن شری شری لیــــــــــــدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو ترس؟ ما جان بر کفییم داداش ترس کدومِ (sm120) من که همون اولشم گفتم ما دوسِت داریم بیا این تاپیک کلا حسابش جداس... مرسی که اومدی خوشحالیم کنارمونی (sm19)(sm127)
باحاله من از این سبکای تلفیقی خیلی خوشم میاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا لعنت کنه این Demi Lovato رو تازه تصمیم به ترک گرفته بودم (sm74)
نگو (sm178)نقل قول:
آخه تو که مدونی مشکلی نیست ولی خوب گفتن که به خاطر تو نمیان سایت و ... منم با این یوزر میام !! رو هم رفته 10 دقیقه نمیشه در روز !! وقت نمیکنم و کار زیاده ! همش تقصیر حسینه (sm120) البته امروز خوشبختانه خوب بود ( حسین نبینه این پُستو (sm120) )
لطف داری نوید ِ بابا (sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اع راستی یادم رفت بگم منم شغل آینده ـم به تو بستگی داره وگرنه منم تحویلت نمیگرفتم جزامی (sm2)(sm2)(sm2)
30 روز روزه گرفتم که آزاد مرد باشم ولم کنید بذارید حرفمُ بهش بگم (sm2)
(sm2)
خودتم عشقی همزاد (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
قول دادم بهت دیگه ، کارت پایان خدمت بیار تمومه (sm120)
بقیه درخواست ندن ظرفیت پره آقا (sm2)
این قضیه ی کار و شغل آینده چیه ؟؟ هرچی هست منم میخوام (sm120)نقل قول: