[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم خوبه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم خوبه ..
زدم ...میزنه failedنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه ..
میگم یه بیلد جدید بگیرم نصب کنم درست میشه به نظرت؟
ولی میتونم بگم 100 درصد مشکل از رجیستریه ویندوزته ..
همین بیلدی که دارم اپدیت افلاین کنم؟
windows update سیستم رو فعهال کن یه دور ویندوز رو هم آپدیت کن ببین اررور میده یا نه ..
خوب راهی نیس؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی کیو بالا 2 تا برنامه دادم گفتم بیگی اسکن کن سیستمو ..
الان 2 تا ویدئو دیدم یوتیوب عین مشکل تو ..
(sm74)
ایول سروش رفیعی امرو رف تو پرسپولیس .. :l
(sm27)
(sm39)خاک تو سرت مگه نگفتم ولخرجی نکن (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ولخرجی نیست ...
گوه خوردنه (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
نقل قول:
اینارم نصب کردم ریجشترم کردمنقل قول:
موقع فیکس کردن ارور میده
دل بردى از من ب يغما... (sm25)
این حرف شوخیش هم درست نیست - این که 65 تومن پول بلیط کنسرت بدی کاملا درسته چون ازش لذت میبری و هیچ لذتی بی هزینه نیست حالا هزینه میتونی هر چیزی که شما فکرش رو بکنی باشه و پول هم یکیشون به حساب میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفت درسته ولی بستگی داره اول کنسرت چی باشه دوم اینکه وقتی که تو وضعی هستی که پول لازم داری دستت تنگه بیای پول کنسرت بدی اونم 5 تا میشه ولخرجی .. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه اونی که میاد پول بلیط کنسرت میدم فکر همه جاشو کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
از رفقا هر کی آلبوم ما مرد نیستیم شاهین را با کیفیت اورجینال داره قرار بده.
گشتم نبود نگرد نیس(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس باید تکست را تایپ میکنم و به ناچار آهنگ ما آخر خطیم از این آلبوم را باید با کیفیت 128 آپلود کنم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همگی شما معذرت میخوام عشق من هستید دیگه شرمنده این قلم 320 تو بازار نیست.
(sm98)باو مگه بزرگتر از شهرام ناظری داریم ...نقل قول:
بعدشم یه عمر باید حسرت بخورم همچین کنسرتهایی بود نرفتم
(sm19)شهرام ناظری اسطوره زنده
خودم به شاهین ایمیل زده بودم و ازش خواسته بودم که البوم ما مردنیستیم وillusion رو واسه فروش در ایتونز قرار بده که جواب داد چون تهیه کننده البوما ما نبودیم اجازه فروش رو نداریم(تهیه کننده مامردنیستیم گروه طپش2012 و illusion انتشارات پامس بود) البته illusion ب تعدادی محدودی سی دی شد که نایابه و کسی نداره..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد شجریان و بس..(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تی پولانا خاک فوکودی(sm98)
از بس کل خواننده ها کپی کردن از شجریان دل آدمو میزنه(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرام ولی خودشه و خودش ناب و خواستنی(sm19)
اونی که دل ادمو می زنه شجریان نیس..کپی های غیرحرفه ایه که هیچ وقت سمتشون نمی رم....نقل قول:
من با صداش اصلا حال نمی کنم..(sm50) اما ی دوست دارم اونم حال نمی کنه(sm59)
زحمت میکشید(sm59)
(sm2)
درد ..
توام که همش بیداری بدتر ازما .. (sm2)نقل قول:
تلگرام پوکید پیام نمیرسه :|
آره قطع شدهنقل قول:
اینم خوبه ها