بعد فکر کردم اگه می شد ، فوت بالایی که سالای پیش دیدم رو ثبت کنم ، چی می شد . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد فکر کردم اگه می شد ، فوت بالایی که سالای پیش دیدم رو ثبت کنم ، چی می شد . . . (sm50)
پاک خل شدم . . . (sm50)
(sm172)
فوتبال لازم نیست باور کن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقیقت اینه که همه ی ما تنهاییم...
مثل اینکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما یادم باشه قبل از سربازی به ساسان پیام بدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
. . . . .
هیچ استیکری . . .
هیچ حرفی . . .
هیچی . . .
برای جمله ی بالا وجود نداره . . .
. . . . .
آقا جریان چیه ، تازه گیا هر چی رو سرچ می زنم ، مزخرفات این سایت TED رو میاره . . . (sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
قالیچه ی حضرت سلیمون
منو ببر به ...
(sm169)
هیچ تر از هیچ تر از هیچ تر
خسته تر از خسته تر از خسته ام
(sm54)
چند روز پیش اینو تو حموم میخوندم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
به نظرت چی بنویسم(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا به خدا..(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه جالب (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با آهنگی که دوست داشتی
تمومه کافه ها بازن
(sm74)
گذشتن از تو واسه من
گذشتن از همه چیزه
یوقتایی همه چی هست
ولی اونی که باید نیست
(sm81)
فک کنم هممون با این آهنگ و موزیک ویدیوش خاطره داریم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه مرد گریه بده
اما منم یه آدمم
(sm74)
با توام ای رفته از دست
(sm50)
کجای گریه های من، رسیدی تو به داد من؟!
(sm25)
آقایان، صادق و سهند، اون زیر چیکار میکنین، بیاین بالا دیگه (sm2)
(sm10)
(sm111)
(sm192)
چه روزای مرگباری بود، مدرسه کتاب میداد، بعد می بردیم منگنه می زدیم
(sm25) حالم بهم میخوره از اون روزا ...
چ قدر دیر گذشت اون روزا
(sm50)
وسط ال سی دی گوشی لکه دار شده (sm25)
فشار میدم بیشترم میشه (sm98)
عمرشو کرده دیگه
(sm74)(sm81)
طرزه نگاهش