اخه عادت کردم به وسترن
این مدل جدیدترشه منتها زشته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اخه عادت کردم به وسترن
این مدل جدیدترشه منتها زشته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خودش 128 گیگ SSD حاضر نبود ADATA بگیره 4 ترا میگه ADATA بگیر
(sm2)نه اکسترنالش من شنیدم خیلی خوبه (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این به نظرم ازون مای بوک قدیمیه قشنگ تره .. در ضمن اینا آداپتوری هستنا ولی امنیت شون بیشتره تا کوچیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
4 ترا چه شود (sm2)
(sm172) دیجی فقط سفیدشو داره مشکی میخوام
(sm50)
نه خب شهرام ناظری هو خوبه .نقل قول:
البته شجریان هم اینجا کنسرت داشته تا حالا
خودش و پسرش ولی من اهل دیدن کنسرت نیستم (sm59)
ناظری کرمانشاه میاد .. کرمانشاهیه
دیوث رفتی اسکی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
23 دی شهر شماست
نه ..
زنگ بزن بهشون امروز بگو 4 ترا نمیارین رنگ مشکی اگه گفت نه همون 2 ترا بگیر خوبه (sm23)نقل قول:
یا 4 مای بوک بگیر
چرا پستاتون همش یه لینکی داره کُل کُل لینک دارین مگه ..
من لینک ندارم که .. فقط اون یکیه بود صفحه قبل (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه هارد برا من بخرین .. (sm74)
(sm98)
رفتیم برا نصب ویندوز خدافظ
(sm120)این چی بود دستش
اقا ویندوز عوض کردم مشکلم حل نشد که هیچ حالا یکی از هاردامم شناخته نمیشه
عجب گیری کردیم
هفته ی دیگه فصل 4 سریال شرلوک میاد (sm118)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارممیبینم1ساعترفته..(sm120)
کیفیتش خوبه صداشم خوبه بیخیال هفته ی دیگه میاد تازه این کامل تره فک کنم ..
وزارت ارشاد:«فروشنده» و «ابد و یک روز» توسط یک نفر در اصفهان قاچاق شده اند/«سینما» پیش از این اعلام کرده بود برای اخذ مجوز پخش خانگی قاچاق محدودی مانند «ابد و یک روز» برای «فروشنده» اتفاق افتاده
(sm2)
نقل قول:
(sm30)
دوستان کسی برنامه پزشک قانونی (autopsy) پخش شده از من و تو سری جدیدشو داره برای دانلود اگه هست معرفی کنید که شدید دنبالشم
اما پسر شدم که تو را آرزو کنم ..
هی جان به سر شدم که تو را آرزو کنم ..
(sm81)
دکلمه ی حسین صفا .. (sm1)
علف زدی؟نقل قول:
نه یه شیز ویژه تر البته تو خواب ..
واقعا حسین صفا بهترینه به قول موزن .. (sm228)
دیدم به حرفای خودت میخندی گفتم شاید رفتی تو کار مواد (sm2)
باهوش دقت میکردی منظورمو میفهمدیدی ..
خب ..
با دوتا پست تو تاپیکم گذاشتم داستان شده ول نمیکنن ..
پریشب لب تاپ یکی از دوستام روشن نمیشد میخواستم مزاحمتون بشم خودش درست شد
زر زدی تو به من شی اصا ..
عجب باهوشی هستی میگم لب تاپش روشن نمیشد میخواستم بهت بگم خودش درست شد ! دو یو آندر استند ؟؟(sm2)