متحیرم
نمایش نسخه قابل چاپ
متحیرم
من شعر بنویسم برات تو شعرامو از بر کنی (sm172)
آلبوم مسخره ی اشارات نظر رو شبکه منوتو عجب تعریف و تمجیداتی میکرد.!!!!!
اسکی بود از استایل گروه چارتار .
تلفیقی ؟!!!!!!
جدیدا مد شده هرکی که توان و سواد آهنگ نوشتن رو نداره ، از نقاب موسیقی تلفیقی !!! استفاده میکنن و اشعار سنگین رو سوار موسیقی دی جی کامپیوتری میکنن و آلبوم میدن بیرون . مثل چارتار . مثل میلاد درخشانی و ,,,
کنسرت همکه میدن ، یه مشت اوسکل میرن شروع میکنن به دست زدن و رقصیدن و آبروی شعر معاصر و موسیقی تلفیقی !! رو میبرن . ههه
آلبوم خوبی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط SAEIIID [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خونه ی کوچیک با صدای دوم !!!! (sm88)
خسته از روزای غمگین بدون اتفاق(sm50)
کلا موسیقی تلفیقی شون چرت محضه . اینو خواستم بگم .
هنوز انقد شعور ندارن بفهمن هرکی که بخواد اشعار معاصر سنگین گوش بده ، خودش میره دنبال موزیکای سنتی . نه اینکه شعر فروغ رو با تنظیم کامپیوتری بشنوه !
هیچ حرفی برای گفتن ندارن اینا . صرفا میخوان یه خلاقیتی بخرج بدن که به درد عمه شون میخوره .
موسیقی تلفیقی ینی ترکیب سازهای غربی و شرقی یا اینکه کپی پیست کردن شعر فروغ روی موزیک bass دار غربی ؟
بهشت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرُ میتونی هر فصل این سریال رُ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (کیفیت 480) زیپ شده بزنی واسم؟؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو 24 ماه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از عزیزان امروز تصادف کرد و جان باخت !!!! (sm50)
توی خونه روی دیوار یه تفنگه سرپُرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SAEIIID [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
*منم آخرین گوزنی که گلوله میخوره*
*خیلی وقته بوی خون خونه رو پُر کرده و من*
*خیره ام به آخرین ارثیه ی اجدادی*
ما را نه غم دوزخ و نه حرص بهشت است (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک مشتری نمیتونه به اینترنت وصل بشه...(sm2)(sm2)
مرکز : شما مطمئنید رمز درست رو به کار بردید؟
مشتری : بله مطمئنم. من دیدم همکارم این کار رو کرد.
مرکز : میشه به من بگید رمز عبور چی بود؟
مشتری : پنج تا ستاره.
میبینم که سعید اومده دست به قلم شده (sm2)
اقا برداشت ها متفاوت
لازم نیست به همدیگه ثابت کنین برداشت تو درست یا غلط (sm70)
کاربر: اینترنت من کار نمیکند؟(sm2)
مشاور: مودم را وصل کردهاید، همه سیمهای کامپیوتر را چک کردهاید؟
کاربر: نه الان فقط مانیتور جلوی من است هنوز کامپیوتر و مودم را از جعبه در نیاوردهام!
البته من حوصله بحث ندارمنقل قول:
اما کی گفته شعر معاصر و کلاسیک فقط باید بره تو حوزه موسیقی سنتی و کلاسیک؟؟
مگر مرزبندی وجود داره اصلا؟؟
به فرض من نوعی طرفدار شعرای کلاسیک باشم اما نتونم با قالب های رایج موسیقی سنتی ایرانی کنار بیام تکلیفم چیه؟؟
مرکز مشاوره: چه نوع کامپیوتری دارید؟(sm2)
مشتری: یک کامپیوتر سفید...
سجاد . عزیزم . میخوامت (sm128)
هر جا دلت میخوادنقل قول:
اپلود سنترش مهم نیست
اگر مشکل فضاست خیلی طول نمیکشه بعد 2 روز میتونی پاکش کنی
در اینجا ترتیب تراک های آلبوم پاروی بی قایق اشتباه است . یکی می تونه ویرایشش کنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشقم یه تشکر از یکی از کامنتام بزن (sm128)نقل قول:
این کدوم سعیده ؟(sm70)
سعیده پور محمد ؟ (sm70)
دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت راجع به البوم 13 چیه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن تونست اشعار کلاسیک رو سوار موسیقی دوست داشتنی جوون پسند کنه .
حالا شما برو اشارات نظر گوش کن . یا چارتار .
نمیخوام وارد جزییاتش بشم ولی فقط مقایسه کن عزیز من
اشعار سنگین رو هم محسن تونست سوار موسیقی مدرن کنه هم چارتار هم میلاد درخشانی
ولی این کجا و آن کجا . حرف من همینه .
نقل قول:
موافقم
ولی به چه قیمتی ؟
واسه کیا دارن این حرکتو میزنن ؟
کنسرتای چارتار برو . یارو داره شعر سنگین میخونه , توی سالن مات دارن میرقصن :/
تعصبی روی سیامک ندارم امیر :))شبی خوش رو خراب کرده درسته
به نظرم من هیچ ربطی به هم ندارن اینانقل قول:
فضاش دو تا کار کلا چیز دیگریست
13 واسه محسن یه تجربه بود فقط...
البته منم خیلی طرفدار این سبک کارا نیستم اما کاراشون از خیلیا که دارن کار ارائه میکنن بهتره و حداقل یه قدم رو به جلو
بعد از ۸ سال دوری از سینما
صدای محسن چاوشی با تیتراژ «لامپ ۱۰۰» در می آید
_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]سینماپرس: محسن چاوشی، برای فیلم «لامپ ۱۰۰» به کارگردانی «سعید آقاخانی» خواند.
به گزارش سینماپرس، او که این روزها آلبوم «پاروی بی قایق»اش با استقبال فراوان مخاطبان روبرو شده بعد از ۸ سال به سینما بازگشته است.
حسین صفا که بیشتر از ۵۰ ترانه او توسط محسن چاوشی خوانده شده است «بید بی مجنون» را برای «لامپ ۱۰۰» نوشته و چاوشی هم آن را خوانده است. محسن چاوشی، ۸ سال قبل در فیلم «سنتوری» ساخته داریوش مهرجویی خواند و حالا برای دومین بار در فیلم «لامپ ۱۰۰» سعید آقاخانی می خواند.
نکته جالب اینکه او در دو فیلمی نقش دارد که درباره معضل اعتیاد ساخته شده اند. لامپ ۱۰۰، اولین ساخته سینمایی سعید آقاخانی است که با بازی تحسین برانگیز محسن تنابنده و گریم خیره کننده او توسط عبدالله اسکندری به پدیده اعتیاد به شیشه می پردازد. در این فیلم که احسان دلاویز و محسن محسنی نسب آن را تهیه کرده اند علاوه بر تنابنده، ساره بیات، مسعود کرامتی، پوریا پورسرخ، نیما شاهرخ شاهی و حمید لولایی هم بازی کرده اند.
موارنو 2015 عجب چیزی شده (sm77)
درسته .نقل قول:
(sm50)
(sm2)
(sm2)
(sm54)
وقتی اذیت میشه از بوی دود ، سیگار لعنتی رو ترکش کنی.......(sm54)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی اذیت میشه از بوی دود ، سیگار لعنتی رو ترکش کنی.......(sm172)