من طرفدارو اورجینالشو گیر آوردم ببینیم برا تجربه کن چه میشه کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من طرفدارو اورجینالشو گیر آوردم ببینیم برا تجربه کن چه میشه کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجایی (sm50) که بی تو سخته زندگی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط باید منتظر سه ترکی باشیم که خود شادمهر ساخته و تنظیم کرده
عقل و عشق ...یه جا تسلیم عشق بودن ...
شعله نکش سو سو نزن ...که اسمش مشخص نیست احتمالا تکرارم نکن
و ادامه میدمت ....
همیشگی که کار میلاد هاشمیه
روز سرد هم ملودیش با وحید پویان تنظیمش احتمالا خود شادمهر
یعنی میای تو فروم با خودت امید میاری(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farid007 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام فربد بلاکت کرده شادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 بار امروز (sm77)
ولی یه متنی براش نوشتم مثل اینکه اینکه اثر کرد و دیگه بلاک نکرد
جالبه که منو بلاک نکردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید من محترمانه تر نوشتم(sm2)
همون اسم الان 3 هستم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه آپ کنی بی زحمت؟؟؟؟؟ممنون میشیم(sm10)نقل قول:
کل البوم رو امیر برای دانلود گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hmi70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]