منم گفتم به من شی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
منم گفتم به من شی ..
خیلی آدم کش بز سیر تو کیبیلی هستی (sm27)(sm2)
موسسه ی Sinjul ISP Technology
(sm50)
هر شی هس به فوکم ..
این آهنگ تها ترین عاشق فریدون فروغی چرا هیچ جا نیست ! انگا اصن این نخوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با صدای خودت بوخون ظبط کن بذار تو آلبومت ..
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایِ ملودیه لامصب
بالاترین کیفیتش 64 :|
ممر تو مگه نمیخواستی آلبوم بدی عچقم ..
لینک همینی هم که میگی رو بده گوش کنم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم که خیلی هزینه داره . حوصله ارشادو اینارم ندارم .. کم کم تک آهنگ میدم . فعلا که وضع خیلی خرابه
حالا یه بار ما یه شی خواستیما ..
ینی یه نفر فرم طرح تحقیق نداشت اینجا ..
همه بی سوادین ینی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه جدی هستی باس دقتت بالا باشه ..
تک آهنگ باس در حالی که خیلی خوب باشه رعایت هم بکنه ..
اصلشم همینه باس 2 تا ترک بدی ببینیم شیجوریه خب .. :l
سینجول از سیستم قبلی سایت نمیشه پستارو به این قالب انتقال داد . 6 هزارتا پست رو دوباره باید بزنم (sm120) امنیتش داغون بود . اسکریپتم نزدیم ریسک داشت
منتظرم بخش تک آهنگو کامل کنه منتقل کنم . البته ادمین میارم بزنه . خودم که وقت نمی کنم
ها اون ماقع هی میگفتم پستاتو باس دوباره بزنی شیزی بروز نمیدادی .. :l
تک بیشتر جواب میده ولی معمولا کسی حرفی داشته باشه آلبوم میدهنقل قول:
اینایی که میگن آلبوم الان کسی نمیده چرت محض میگن . هیچ ایده ای ندارن . وگرنه همه تو دنیا 4 تا تراک میدن بعد همون ایده رو کامل میارن آلبومشو منتشر می کنن
ممر 6/8 بخون ملت عاشقت میشن الان همه دنبال اینجور آهنگ ها هستن (sm120)
انتقال دادنش که کاری نداره ..
باید به دیتابیس قبلی دسترسی داشته باشی و البته دیتابیس جدیدت هم با اون مچ باشه ..
کارای حامد همایون چی خوب گرفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینطور کارا هم دارم ولی نه شیشو هشت ، یه حالت ریتمیک متفاوتی داره . شیشو هشت شاد تا به حال نساختم
از این سیستم ZOO نیشه به خودِ جوملا منتقل کرد . با اینکه Zoo تو جوملا نصب شدهنقل قول:
شاید هم بشه ولی به خاطر امنیتش بهتره دوباره بزنیم
داده هات که هنو هس تو سرور درسته !?؟!
اونم یه دوره ای دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ریتمیک تو مایه های رگه و فانک رو خوشم میاد یا مثلا کانتری ولی خب باید ببینی استقبال میشه یا نه ؟
یه آلبوم کوتاه 4 - 5 تراکه دوس دارم منتشر کنم که همش الکترونیک تخصصی . امبینت باشه (sm128) ملودیاشم ساختم . خودم خیلی دوس دارم
ولی تو این یک سالو نیم از همه چی دور شدم . این سایت همه وقتمو گرفت . به جاییم نرسید لعنتی
کی میگه به جایی نرسید ؟ کلی بازدید داره که !
وقتی درآمد نداره یعنی نرسیده - هر ماه 350 تومن از جیب میدم نگهش داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه واسه اون قالب قبلی بود که گوگل اصن حسابش نمیاورد..ولی تو این می ترکونه
واسه بعضی چیزا بخش vip بزار ماهی 4/5 تومن بگیر (sm120)
آره . کل پستا تو یه ساب دامین هست فقط خودم دسرسی دارمنقل قول:
از اين ماى پاسپورت ى ترابايت رو دارم نزديک ى سال و خورده اى شايد تواين مدت5بارم ب سيستم نزدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما نمى دونم چرا تست سلامت هارد زدم بدسکتور شده (همه جوره هم ازت مراقبت مى کنم..)..کلاريسکه بنظرم دوتا دو ترابايت بگيرى خيلى بهتره.. ريسک کمترى داره
منم همینجوری دوس دارم . از این کارا هم ساختم . هرچیزی نو آوری داشته باشه شنیده میشه . نهایتا مخاطب خودشو پیدا می کنهنقل قول:
استقبال عمومی شانسیه . یه بار میبینی یه کاری که فکرشو نمی کنی هیت میشه
نقل قول:
ببین خب معلومه تو باید بهنیه سازی موتور جستجو رو رعایت میکردی گوگل آنالیتیک و ...
آهنگه باحاله .. :l
من ننوشته بودم که . اون دیوث بهینگیش ریده بود . من همش فکر م کردم میخواد درست کنه . یهو غیبش زد مارو کاشت .بعد سایت ویروس گرفت کلا ریدمان شدنقل قول:
پدرمو در آورد . ولی خوبیش این بود تجربه ی خوبی پیدا کردم . حالا 10 میلیونم ضرر کردم که خیلی سنگین بود واسم
ممر ذهنم رف سمت انتقال دادن پستات .. :l
(sm54)اینم میشه . چون تو هیچ جای رسمی از فریدون نیست اسمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این طراحم خودش تو جوملا غولیه . میگه بهترین کار اینه دوباره بزنی .نقل قول:
به خاطر امنیت
حالا من یه سری ویدئو دیدم برا بهنیه سازی خیلی خوفه ..
البته ایران تحریمه خیلی جاهاش ..
الان برات مثال میزنم ..
ببین مثلا اسم فیلم جستجو میکنی یا بعضی شیزا سمت راس گوگل اطلاعات میده بهت ..
فک کردی شیجوری میشه !?؟!
مثلا آیتونز که فوکی خیلی علاقه داره بهش ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی یوتیوب یه شیزای شگفت انگیزی داره که من خودم دیدم کف کردم ..
اونم با بهینه سازی سینک میکنه خودشو خیلی عالیه ..