(sm120)اخرش چه بکش بکشی شد
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)اخرش چه بکش بکشی شد
تو همین نظرات موزیک باران همه نظر دادن که البوم اریان خوب بوده خوششون اومده
توهم زیاد می زنینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
16 اردیبهشت شروع میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
x265 180MB
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بن میدن از امروزنقل قول:
الی داره هنو دنبال لینک میگرده این x265 پنج ساعت پیش اومده .. (sm2)
اپلودباز نیومده
آپلودباز که بدد نمیخوره اصا ..
اشترم بزن اپلودباز
نمایشگاه رو دارن درستش میکنن هنوز پلاکارداشو نزدن دقیق شاید دیرتر شروع شه
تو با نمایشگاه چیکا داری دیوث
عاقا جون هر کی دوس داری اینو دوشنبه ها تا ساعت ۱۱ شب بن کن اصن اتوماتیک دوشنبه ها بن شه (sm74)(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Game Of Thrones S05E04 PROPER 720p HDTV HEVC x265 198MB
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمونه کیفیت :
این نسخه بیتره ..
یادش بخیر اخرین باری که رفتم نمایشگاه سال پیش بود رفتم حسین صفا رو ببینم دیوث بازی درورد نیومد (sm120)
چن رو دیگه والیبالیا میان (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
این 198 تایی بیتره ..
باز باس برم یونی .. (sm3)
دان شد .. (sm118)
انچه گذشت داره همین
rapidmoviez.com/release/game-of-thrones-s05e04-proper-720p-hdtv-hevc-x265-rmteam
(sm50)
(sm27)
اشترم نوشتم جاشو لینکشو بذار اپ شد
كو ؟ سايتشو بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين خو زده تموم شده (sm98)
سلام
بچه ها این لینک چطوری دانلود میشه ؟؟؟
من هرکاری کردم نتونستم
این جلسه که راس ساعت 13:30 دقیقه آغاز شد، پس از بررسی اهلیت، عدم داشتن بدهی بانکی و نداشتن سابقه قضایی رقبا و با توجه به قیمت پیشنهادی دو شرکت، سر انجام و پس از مدت ها کش و قوس برای خصوصی شدن پرسپولیس، این باشگاه پر طرفدار باز هم در اختیار هیچ یک از متقاضیان قرار نگرفت تا شائبه ها مبنی بر سوری بودن این مزایده بیشتر شود. سازمان خصوصی سازی اعلام کرد اهلیت هیچ کدام از خریداران باشگاه پرسپولیس به علت داشتن بدهی سنگین بانکی تایید نشد و مزایده این باشگاه برنده ای نداشته است.
پیش از این گفته می شد در صورت عدم موفقیت این مزایده که سومین مزایده این باشگاه است، برند پرسپولیس به صورت اجاره ای و به مدت 5 سال در اختیار بخش خصوصی قرار خواهد گرفت.
شرکت بهنام پیشروی کیش مبلغ 200 میلیارد تومان برای باشگاه پرسپولیس پیشنهاد داده بود و شرکت استیلآذین نیز مبلغ 296 میلیارد و 666 میلیون و 660 هزار تومان برای خرید باشگاه پرسپولیس پیشنهاد داده بود.
مزایده بعدی این باشگاه همزمان با مزایده استقلال، دو هفته آینده انجام می شود.
عباس انصاریفر چند روز قبل مزایده گفت اینا سیاه بازی دولته و اخر هم تیمو به هیچکدوم نمیدن
کریستیانو با یک تیر ، دونشان می زندو در دو دوئل رئال – بارسا و کریستیانو – مسی پیروز میشود. دوئل دومی کاملا مشابه دوئل می ودر – پاکیائو در لاس وگاس است ….(sm50)
منم نود دارم چیزی نمیزنهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مشکل باز شدن اون سایت رو ندارم !
نمیدونم چطوری دانلود کنم !
میخوام ببینم چطوری دان میشه
(sm169)
standard downloadنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
play game power 2 کلیک کن
صبر کن تا succes کنه
خرید بن تموم شده به اونایی که خریدن کارت میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیوثا خیلی دیوثن اخر باشگاه رو اجاره میدن
فکر کنم سر کاریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا این کار رو کردم
الان یک ساعت هست
succes نشده!
فکر میکردم من اشتباه کردم!
مرسی احسان جان
میرم یه سرور دیگه می پیدایم
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]