(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجمع حمایت خود را از ژنرال بابت توهین ها و تهمت ها اعلام میکند(sm111)نقل قول:
گروهبان قندلى(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گروهبان قندلی>فوتبال ایران و علی داد و بیداد(sm111)نقل قول:
وی افزود: او هرچه گفته کذب است. ویسی مورد حمایت باشگاه ما قرار دارد و به خوبی به وظایف ما عمل میکند. مصاحبههای یک سال گذشته کعبی را بخوانید و ببینید او چقدر از ویسی تعریف کرده است. کعبی وقتی فهمید در استقلال خوزستان با 35 سال سن جایی ندارد این صحبتهای کذب را انجام داد. او به یاد بیاورد زمانی که به دلیل دعوا و نزاع در بیمارستان الزهرا اصفهان بستری شد و این من بودم که او را حفظ کردم. امیدوارم این مسائل را فراموش نکند. هرجا دعوایی شده و نزاعی صورت گرفته یکی از طرفین دعوا کعبی بوده است. تو با برادرت هم قطع رابطه کردهای. دیگر چه توقعی از ما میرود.(sm77) (sm2)
Dellنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميشناسه و وصل ميشه تا چند روز پيش هم مشكلى نداشته اما چند روزه كه مينويسه limited acess (sm9)
فكر نكنم مشكل از پسوورد باشه چون با گوشى و تبلت وصل ميشه اما با لپ تاب نميشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید درایورت پریده.سی دیشو نصب کننقل قول:
دیروز میخواستم ازت حمایت کنم یادم افتاد من از هر کی دفاع کردم دخلش اومد پشیمون شدم(sm2)نقل قول:
شناسايى ميكنه,نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]