چش شور اومد (sm2)(sm2) فردا بیچاره ام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چش شور اومد (sm2)(sm2) فردا بیچاره ام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm81)(sm2)واقعا که خیلی گشادیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو موزیک خارجی حتما لازم نیست ترانه خوب باشه....الان آهنگای که ماندگار شدن تو تاریخ همشون ترانه هاشون عالی نیست....نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره تاثیری نداره پس بگذریم (sm10)
(sm50)قربونتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وازلین رو آماده کن تا ویدیو دمی رو پلی کنم با هم بریم تو کارش(sm58)
من برم
عصر ِ تابستونی خوش (sm10)
وازلین چیه باو کلاس نداره بیا صابون Dove خریدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار چند کیلو نیست.. از بس بیکاری بیاین ی شرکت بسته بندی سبزی پاک کرده بزنین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس یه رنگ و لعابی به یوزرت بده (sm120)نقل قول:
نه اتفاقا بابام راضی شده برم خدمت خودم 2دل شدم با هیشکی هم درمیون نذاشتم هنوز (sm59)
ولی از شما چه پنهون حس میکنم هوا برم داشته (sm2) آخه من 1کـــــــــــلمه هم نخوندم رفتم کنکور 500شدم روزانه هم مجاز شدم 600نفر مجاز شدن بعد دوستام 1200 1300 شدن (sm120) اولش فکر میکردم خیلی ریدم از 600 نفر 500 شدم بعد فهمیدن نه انقدرا هم شل نبوده (sm2)
ولی فکر نکنم اهواز و تهران قبول شم (sm172)
اتفاقا زیاد : ))نقل قول:
بهش گفتم خودتو درگیر نکن = ))
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ میگه من خوندم و حرفای اسپیشال رو خوب توصیف کردم .نقل قول:
ختم کلام اینکه اگه کسی بیشتر بلده خودش بیاد خوب بخونه الکی به نون در اوردن مردم(خواننده ها) گیر ندین (sm2)
ایشالله که میشی رفیق ؛ شیرنی اونم میدی (sm10)(sm127)نقل قول:
ولی نگفته بودی شرکت کرده بودیا ، شیش تا طلبت (sm142)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] زیاد شر میگی درباره مسیقی(sm2)