گفتم آیتونز فوکی اومد .. :l
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم آیتونز فوکی اومد .. :l
فوکی بیا تلگرام ..
(sm81)
بی خود و مجنون دل من ...
(sm50)
فیلم جدید جیک رو گرفتم این مترجم های گشاد حالا مگه زیرنویس میکنن فیلمو (sm25)
بختیار رحمانی از لیست استقلال خط خورد(sm120)اوه
می خوام افشاگری کنم
اسنودن هم نمیتونه مثل تو افشاگری کنه
ممر فول آلبوم Tiesto رو هم بزار لطفانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ایشالا.. اینا انقد آلبوم دارن که آدم نگا می کنه بدنش شل میشه (sm2) یه ژان میشل ژارو زدم واسه هفت پشتم بسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه چیش از داوید گتا کمترِ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامبورگینی آونتادور S به یک موتور ۱۲ سیلندر ۶۵۰۰ سی سی با قدرت ۷۴۰ اسب بخار مجهز است که می تواند آن را به سرعت ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت برساند. لامبورگینی برنامهریزی کرده که اولین نسخههای این گاو خشمگین را را بهار سال آینده با بهای ۴۲۱۳۵۰ دلار (حدود ۱ میلیارد و هفتصد میلیون تومان) در آمریکا به مشتریان تحویل دهد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقای گاو این چه پستیه ..
من ماشین دوس ندارم .. :l
پاره شدم بابا بکی پروپوزال برسونه فردا باس ببرم .. (sm3)
یکی پیدا کردم فک کنم بدد بخ باشه .. (sm118)
به تو ثابت میکنم از همه مهمتری .. (sm74)
ریدم به این همراه اول
کسی اینجا اعتباری اول داره ؟
نه ..
برگردی به عقب .. (sm74)
(sm19)جیگرتو بخورم نگار جون قد بلند سینه برافراشته گردن بلند پاهای بلند اصالت دختر شرقی رو میشه تو وجودش دید
آخه واسه گتا همه رو تو یه پست زدم . واسه اون جدا جدا بود . با کیفیت های مختلف بود . کلی طول کشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
meنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرن بوقی ایرانسل محدودیت استفاده از شارژ اعتباریو برداشته یعنی تو میتونی یه شارژ هزار تومنیو یه سال استفاده کنی فقط باید هر سه ماه یه تماس تلفنی یا پیامک داشته باشی باز تمدید میشه تا سه ماه ! این دیوث زنگ زدم میگه هر هزار تومن سیم کارتت یه ماه شارژ میشه یعنی هر سال 12 تومن رج میذاره رو دستت چجوریه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیرفعال (Disable) : در صورت اتمام مهلت زمانی و عدم تمدید اعتبار توسط مشترک (حداکثر طی ۲ ماه) تلفن های همراه اعتباری غیر فعال (Disable) خواهند گردید.
اولا اینکه 30 روزه نه دو ماه هر شارژ هزار تومنی یه ماه اعتبار سیم کارتتو میبره بالا اصلا مهمم نیس استفاده بکنی یا نکنی باید هر ماه حداقل هزار تومن شارژ کنی خیلی ستمه
ریدم به این اپلیکشنش که اصن لاگین نمیشه بعد جالب اینه که لاگین شدی باز بعدا خواستی بری دوباره ازت رمز عبور تخیلیشو میخواد که هشت رقمی و مسلما حفظ نیستی
روی دست تو ندیده است کسی دریا دلبامداد 4 دی سال 65 غواصان به آب زدند ولی نمیدانستند عملیات لو رفته...به یاد دست های بسته غواصان شهید.....سالروز کربلای 4
چون خدا خواست که نایاب کند دریا را
قبل از شروع رابطه
قبل از شوخی شوخی
جدی جدی شدن
قبل از رد پا گذاشتن روی قلب دیگری
خوب براندازش کنید
نکند ایرادی
اشکالی
نقصی داشته باشد
که بعدها توجهتان را جلب کند...
دلم میگیرد وقتی میبینم
روز به روز بر آمار آدم هایی افزوده
می شود که می شنوند:
ما به درد هم نمی خوریم
هارد 2 ترا توشیبا
رسول مردی
ففر دوباره داره میاد اراک - خوشش اومده دیگه هر سه ماه یه بار میاد اینجا ... (sm120)
چیه جدیدا کنسرتای اراک رو اطلاع رسانی میکنی یکی ندونه فک میکنه لاس وگاسه (sm2)
مرسی قالب جدید (sm118)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تازه اینجا بوده (sm2)
نقل قول:
(sm2)شی میگی تو قالب زدن ریسپانسیو نی ..
تو زر نزن
(sm74)
شیه آواتارتو گذاشتم ناراحت شدی .. :l
هرجوری بود سر و ته این طرح تحقیق رو درآوردم بدم به یارو .. :l