توی خونه روی دیوار (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
توی خونه روی دیوار (sm118)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عبدالمالکی(sm25)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوی خون خونه رو پر کرده و من ... (sm118)(sm1)
کلنجار (sm118)
الان اینجا هوا شدید ابریه،این موزیک عبدالمالکیه بدجور فاز میده.با اینکه کلا زیاد کاراشو گوش نمیدم(sm81)
هنوز سحر نشده هوای رفتن کن (sm175)
زده یک میلیون باید رای جمع بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا
Total signatures : 557845
عجب بارونی میاد، خدا بیامرزه نوح اگه الان زنده بود گیر میداد بیا کشتی بسازیم.
(جنتی کنار پنجره - دقایقی پیش)
ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻧﺎﻣﻪ ﺍﮐﺜﺮ ﺁﺩﻣﺎﯼ ﻣﻌﺮﻭﻑ در ایران:...(sm25)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻭ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺍﯼ ﻣﺬﻫﺒﯽ ﭼﺸﻢ ﺑﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﮔﺸﻮﺩ
(sm2)
کسانی که در جمع میگوزند ، به مراتب قابل تحمل ترند از کسانی که در جمع گوزگوز میکنند...
یوسف
در زمان حضرت موسی آن حضرت وقتی از کسی ناامید می شد از خدا تقاضای مرگ او را می کرد وچون پیامبران مستجاب الدعوه هستند خداوند می پذیرفت تا اینکه نفرین موسی شدت یافت خداوند به موسی فرمان داد که چند روزی کوزه بسازد وحضرت موسی شروع کرد به ساختن کوزه کار که به پایان رسید موسی ع پایان کار را اعلام کرد خداوند به موسی فرمان شکستن تک تک کوزه ها را داد
موسی ع گفت بارلها؛ من برای این کوزه ها زحمت کشیدم این چه فرمانیست که آنها را بشکنم؟!
فرمود ای موسی تو چند کوزه بی جان ساخته ای برای شکستنش ناراحت می شوی چطور توقع داری تو هر وقت بخواهی من جان بندگانم رابگیرم؟
ای موسی ممکن است بنده من تا چهل سال از حیوان هم پایینتر رفته باشد ولی با یک پشیمانی واقعی از فرشته ها هم بالاتر میرود یا در صلب بنده خطاکار من بنده بزرگواری باشد حضرت موسی از خداوند طلب استغفار کرد و از کردار خود سخت پشیمان شد.
تازه فهمیدم که داستان دل و کوزه چی بوده.
تازه میفهمم حسین صفا چکار کرده؟
ببین ونترس
نترس و بگو
خدا تا ابد
خدای همست
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می خندی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی رعد و برق زد وسط پیشونیت نصف شی بهت میگم(sm2)
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زکی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چای و شیرینی و بارون(sm97)(sm124)
(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن سرویس الان من باید تا 1 سال به این حالی کنم شوخی کردی (sm2)نقل قول:
(sm120)سینا قرار بود خبر بدی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAEIIID [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این داستانم ورژنای زیادی داره (sm120)
جمعی از مشهدی ها
اون روزی که اکبر و سعید بحثشون شد (sm2)
الی این تو نیستی(sm120)
(sm120)دارم عسک میگیرم
walking dead امد(sm74)
(sm120)الان دان شد میخوام ببینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می تونی ثابت کنی ربات نیستی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه حسی بهم میگه وجود خارجی نداری(sm70)
من برم مسجد نماز
نامرد(sm74) برا من 10 دقیقه دیگه تموم میشه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا دنبال من با هم بریم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm58)چقد هیجانی شروع شد
علی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ATRISA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعریف نکنی ما حجم نداریم آخر شب دان می کنیم (sm98)نقل قول: