(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیدات . . . (sm176)
چند روز پیش اتفاقی توی اینستا گرام یه کلیپ بی نام و نشون ازش دیدم . . .
توی کامنتا دم بال اسمش گشتم تا پیدا شد . . .
فکر کنم رادیو پیر قبلاً کاراش رو پخش می کرده ولی الان پاک شون کرده . . .
احتمالاً سر همین آهنگ . . . (sm50)
من خودم هم می خوام دانلود کنم ، به نظرم از همین یوتیوبش بگیرم بهتره . . . (sm59)
(sm81)
مرگو تجربه کرده (sm50)
هم شهری . . . (sm54)
نمی دونم چرا حس می کنم مصطفی هروی و سیروس کردونی با اسم مستعار فیلم چورن کار گردانی می کنن . . . (sm50)
تخیلاتم . . . (sm2)(sm25) (sm2)
مازیار - غریب (sm172)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خیلی خوب بود ... بعضی کاراش واقعا شنیدنیه ...
رادیو (sm3)
پس منم از همینجا دان میزنم ... (sm50)
(sm181)
(sm2)
فک نکنم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط بهم بدی نکن، من از تو خوبی نمیخوام
(sm81)
چی شد روزای خوبمون؟
خوش روزگاری میخواهم..(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه صابر دمت گرم.(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
(sm50) عجب هوایی
شاید البته اونم جای بحث داره. منظور من اون پستت بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اصلا ربطی به دین نداره و من با خودم تعهد کردم همه چیز رو با عقلم بسنجم نه به وسیله ی کتاب و حدیث و...
عقل ناقص منم میگه نمی شه که دنیای دیگه ای نباشه...
پس برای چی زنده ایم...اگه معتقد هستید که با مرگ همه چی تموم میشه پس با احترام،چرا همین الان خودتونو نمی کشید تا از این همه رنج خلاص بشین؟
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دیشب درگیر آهنگم (sm50)(sm127)
سلام چطورین (sm50)
(sm2)
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل همیشه. نه خوب، نه بد، یه چیزی بینشون.
(sm19)
صدات برام اوج آرامشه
(sm59)
عجب تضادی (sm54) چه زیبا..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو در چه حالی؟
"ز"
(sm19)
نه نمی پرسم چون بیشترشون مرگ بدیو تجربه کردن نمونش شارون
انسان به امید زندس و منم امیدوارم مرگ پایان همه چیز نباشه (sm10)نقل قول:
بد نیستم . تو چه کار می کنی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول تتلو سلامتی خارکسه ها (sm2)
من بد ولی خب درگیر مایین من بد ولی تو بد زیر مایی من بد ولی از دم *** مایی (sm2)(sm19)
تقدیم به عن قلاب (sm50)(sm2)
حال نداشتم بکشم بیرون حال ندارم پاشم از روش آبم اومد 5 دیقه ای(sm51)
تیروئید کم کار (sm128)(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
منم مثلِ همیشه یا خوابم یا پشتِ سیستمم (sm25) دقیقا مثل تو (sm51)
(sm30)نقل قول:
رنگ رخ باخته است ... (sm50)
پرنده مرده است ... (sm50)
پرواز ناسزاست ... (sm50)