05 - Adagio ... (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
05 - Adagio ... (sm81)
البته یه بار دیگه هم کنسرتش رفتم - کلا هر کی میاد اراک کنسرت میزاره من میرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست داشتنیه ولی از نظر موسیقی خیلی افت کرده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اراکی ینی (sm59) پولاتو نگهدار خرج کنسرت محسن کن اینا چیه (sm120)(sm59) 25 تیر چ وقت کنسرت رفتنه اصن کنکور دارم من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منم خارج از حرفش دوسش دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آری - پول که همیشه هست کلا دوست ندارم محسن رو روی سن ببینم - 26 رو میرم من که به کنکورت لطمه نخوره (sm2)نقل قول:
محسن هم دوس نداره تو رو روی صندلی تو سالن ببینه (sm2) ممنونم ازت انتظار همچین جوابیو نداشتم (sm2) (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتر هاوس : دنیا همیشه همه چیز رو مساوی تقسیم می کنه
دکتر کادی : جدی ؟
دکتر هاوس : نه ! ولی ای کاش اینطوری بود
(sm50)
آهنگ فرزاد فرزین فراتر از ماقبل مقوا (sm2)
بدم میاد ازش(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]