Morteza Pashaei - Yeki Hast(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
داریوش - فاجعه
یکی هست تو قلبم ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه محمد حسین زدی رو دور تکرار؟
(sm81)
شادمهر - آغوش
آلبوم هستش خیلی زیبا این آلبومش (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهان.نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کردم فقط داری یکی هست رو گوش میکنی.
نه بابا از این بعد بنویسم آلبوم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
این بنده خدا را بردار هر روز میگه خدا خدا خدا خدا خدا خسته شد بدون شکلت بزار (sm74)
(sm2)نقل قول:
چشم داداش محمدحسین.
مرحوم مرتضی پاشایی - یکی هست (sm127)
(sm19)
از دستت محمدحسین.نقل قول:
چه خنده ای کردم.
(sm2)
والا خودشو کشت از بس گفت هوای چشماتو دارم که عصر یخبندون شده طرف نمیاد سراغشو بگیره بگه بسه خودتو نکش (sm51)(sm120)
Morteza Pashaei - Yeki Hast(sm74)
(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm19)
خدا رحمتش کنه و اما اهنگاش هیچ وقت به دلم ننشستنقل قول:
(sm50)
مهستی - ای خدا
منم به شخصه فقط چند تا از آهنگاشو دوست دارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به نظر دیگر دوستان احترام میذارم.
خدا رحمتش کنه.
مرتضی پاشایی - دقیقه های آخر
مهستی - همیشه سبز
Hayedeh & Mahasti - Mehman
داریوش - مهمان نا خونده
Hayedeh & Mahasti - Oje Seda
داریوش - از دست عزیزان چه بگوم گله ای نیست
Mahasti - Asir
مهستی - Violin (Instrumental)(sm50)
مهستی - Ghasam
Morteza Pashaei - Yeki Hast(sm74)
مهستی - Dele Menat Kesh
مهستی - Jodayi
Morteza Pashaei - Yeki Hast(sm81)(sm74)
Be Mohabatمهستی
Morteza Pashaei - Yeki Hast(sm81)(sm175)
Morteza Pashaei - Yeki Hast
سعید اسکندری - دوست دارم