الان بايد دوباره ٣٠٠ قسمت منتظر بمونيم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تا اين كريم تو اين سريال جديده لطيفه رو بكنه
خدا لعنتتون كنه
نمایش نسخه قابل چاپ
الان بايد دوباره ٣٠٠ قسمت منتظر بمونيم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تا اين كريم تو اين سريال جديده لطيفه رو بكنه
خدا لعنتتون كنه
تا خوار مادرتو به کل مسلمین جهان حلال نکردم 5 تومن رو برگردون تو حسابم دیــ.وث
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.مکارم خطاب به رییس بانک ملی
کاش گرما شعور داشت
.
.
.
مثل سرما درو که میبستی دیگه تو نمیومد!!!
بی شخصیت بی رنگ
تــــــیممون ک تیم روسیه رو بــــــرد ...
ب امــید روزی ک پــــشت تماشاچیای روسیه رو ب خـــــــاک بمالیم...
حالا خاک ، یا چمن ، یا رو تخت فرق نمیکنه....
به من بگو کجا به خنده میرسیم حالا که زندگی تکرار ماتم (sm25)(sm81)
به یک خانوم مجرد با تحصیلات کارشناسی به بالا جهت چک کردن
لاین
فیسبوک
گوگل
تلگرام
واتس آپ
و جواب دادن به کامنتها و لایک کردن پست هایی که من دوست دارم
با حقوق و مزایا مکفی
نیازمندیم
والا از زندگی افتادیم
وقتی با یه دختر واسه اولین بار صحبت میکنی
...
.
.
.
.
حواستون باشه
با دوستای اون دختر هم دارید از طریق اسکرین شات صحبت میکنید
من دیگه طاقت ندارم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
عید فطر مبارک
گر نباشد چيزكى
...
.
مردم باز حرف مفت ميزنن
نبین از عشق های تو بچگی هیچی نمیگم
جز تو و بادکنک و سرسره هیچی نمیخوام
تیکه چوبی باشه اسب کودکی های منه
باد اگه می وزه جز فرفره هیچی نمیخوام (sm50)
چرا باید بسوزی و بسازی؟
مگر عمر را چند بار به آدم می دهند...!؟
سیمین دانشور(sm127)
شبتون آروم
لعنت به این خودآزار (sm165) (sm27)
زیبا بود خوشمان آمد (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
desighn byنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیر عکس...
desigHHHHHHHHHHn؟؟؟؟؟؟ (sm138)
مشاعره نیست مجادله ـس... هرکی میخواد به اون یکی ثابت کنه که من بدبخت ترم درد و غم دل من بیشترِ آهنگ غمگینایی که من گوش میدم غمگین ترِ کـ*ـونت بسوزه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه فردا هیچ حسی نیس
اعصاب مصاب رِست این پیس (sm50)
والا بخدا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می جانی توو کاسِ کولینقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هتو ای دسته گولی
سبزه مَنی سورخِ جولی
پوریا جانم پوریا ، اَمان تی حیرانیم پوریا (sm127)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناسلامتی من عزادارم ها بیاید تسلیت بگید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)(sm81)
من خودم صاحب عزام ، بهترین شخصیت فیلم رو آخه میکشن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیبشه تو فیلم نامه بازنویسی بکنن اون جادوگره با جادوی سیاهی که داره دوباره زندش بکنه !؟ (sm74)
فاطمه اختصاری
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران و بوی ذرت مکزیکی و غروب
تهران و چند خاطره ی افتضاح و خوب
تهران و خط متروی تجریش تا جنوب
این شهر خسته را به شما می سپارمش
تهران سکته کرده ی از هر دو پا فلج
تهران وصله پینه شده با خطوط کج
تهران تا همیشه ترافیک تا کرج
این شهر خسته را به شما می سپارمش
من روزهای خونی و پرالتهاب را
من سطل های سوخته ی انقلاب را
بر سنگفرش کهنه بساط کتاب را
بوسیدم و برای شما جا گذاشتم
من خش و خش رفتگر از صبح زود را
سیگار بهمن و ریه ی غرق دود را
من هر که عاشقم شده بود و نبود را
بوسیدم و برای شما جا گذاشتم
بلوار پر درخت ولیعصر تا ونک
نوشابه های شیشه ای و تخمه و پفک
کابوس های هر شبه از درد مشترک
یک روز می رسد که فراموش می شوند
تنهایی ام نشسته میان اتاق ها
بر بیست و هشت سالگی ام جای داغ ها
گریه نمی کنم… همه ی اتفاق ها
یک روز می رسد که فراموش می شوند
طرف یه جوری تو تلویزیون میگه هرسال در ماه مبارک رمضان برنامه های مختلفی در سرار کشور اجرا میشود
انگار هر سال ماه رمضون متالیکا تور سراسری ایران داره !
خو ته تهش نذری میدین دیگه باو
تسلیت داشم ایشالا غم آخرمون باشه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در جریان فیلم نامه نیستم یه حرف و حدیثایی هست ولی مشخص نی(sm81)
عالی بود مرسی (sm50)نقل قول:
(sm2)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کل امید و انگیزم به جان اسنو بود ، اصلن نباید میمرد ، گذاشته بودم کل فصل بیاد بعد ببینم ، الان دلم نمیخواد ببینمش ....نقل قول:
میگیرم ازشنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر بدم میاد وقتی میخوام درس بخونم مغزم منو مجبور میکنه در مورد اینکه چرا پنگوئن ها زانو ندارن فکر کنمنقل قول:
یعنی مو بیام آبودان میخوای بهم فلافل بدی ؟ مو فکر کردُم میخوای کوسه کباب بدی کهنقل قول:
تر زدم به لحجه ی آبادانی با این لحجه در آوردنم (sm70)
ابشالا ، خیلی خوب بودنقل قول:
استاد یه سری سوال داد من جوابشو بلد نبودم ، منم یه سری جواب نوشتم استاد عمرا سوالشو بلد باشه ....
باو بکشید بیرون از این سریالا خودتونو اسیر کردید (sm25)
نقل قول:
(sm1)
عاخه ما با کوسه ها دوستیم دلمون نمیاد کبابشون کنیم (sm74) (sm120) حالا تو بیا یه کاریش میکنیم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشتارت که موشکولی نداشت من واسه خودم آبودانی خوندم (sm70)
درستش همینِ... چشم در برابر چشم!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دوستین که شنا کردن هم مشکلی نداره ... من از بچگی آرزو داشتم توی کارون شنا کنمنقل قول:
کارگدانش یه آدم سادیسمی عجیب مزخرفی بوده ... فقط بلده بزنه شخصیت اصلی داستان رو پر پر کنهنقل قول:
من به این پایان مشکوکم ، کووووو تا نه ماهو نیمه دیگه که فصل جدید شروع بشه ، کی مرده کمی زنده با این پایان تکاندهندشون (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس با این امضات (sm2)
میخوای سه روز عزای عمومی اعلام کنم جک نزارم؟(sm2)
خداییش سه قسمت آخرش فوق العاده بود (sm127)نقل قول:
ولی من تو کتم نمیره جان بمیره ، اون جادوگر سیاهه باید یه فن بیاد همینطوری نمیشه که (sm172)
نقل قول:
دهنت سرویس (sm2)
چطور دنبال نمیکنی این سریالو ، واقعا بهترین سریال جهان هستش ، وقتی از ده نمره ، نمرش نه و نیم هست خودت بخون ته هیجان این سریالو (sm127)نقل قول:
بعدشم ببین چطور بازیگرای معروفشونم کامل لخت میشن تو فیلم و انقدر به گلشیفته که فقط بالاتنه رو و شیوشو نشون میده گیر ندین (sm2)
نه مشکلی نداره میسپارم کوسه ها کاریت نداشته باشن یه دل سیر شنا کنی (sm127)نقل قول:
کارگردان این فصلشم همون کارگردان فصل های پیشِ؟نقل قول:
داداش اگه آبرومونو نمیبری و واسمون جک نمیسازی....
5هزار تومن پول داری دستی بدی؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.آخرین اس ام اس بانک ملی....
کلا سریال دنبال نمیکنم... حالا با توجه به نمره ـش شاید روزی که تمام سریال پخش بشه و پرونده ـش بسته شه ببینمش... خوشم نمیاد منتظر بمونم تا هفته ی بعد که قسمت بعد بیاد (sm138)نقل قول:
خو اگه انگیزه سریال همینِ میرم فیلم پـ*ـورن میبینم دیگه چه کاریِ (sm59)