نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد میخندی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درد میخندی ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایییی کلم خراب شد این شی بود نصفه شبی گذاشتی وسط زلزله .. (sm81)
(sm120)امروز خوب بودنقل قول:
و شکیری که رو دو گل تاثیر مستقیم داشت
حسین منزوی ... (sm50)
تجربه نشون داده که بازیکنای ایرانی به جز به فنا دادن و به سقوط کشاندن هر تیمی در پنج کشور صاحب فوتبال هیچ نقشِ دیگری ندارند ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm1)
ببم جان ی کمکی کنید
صدای گریهی من پشت سالها غم بود ..
صدای مته میآمد که توی مغزم بود (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیجی استایل دیوث هی فرت و فرت ایمیل میده سبد خرید در انتظار شماست ! پفیوز یه تومن از کوجا بیارم سینجول سفارشمو نهایی میکنی (sm10)
خا بفرس ..
دیوس یه تومن شی شی فرستادی تو سبد من تو سایتمون زورم میاد بیشتر از 200 تک تومنی اضاف کنم .. (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شی شیه !?؟!
لطفا تشریف بیار تو اون تاپیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا نوشتم
خوب بازی کرد ولی دو3تا موقعیت خوب خراب کرد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو که اصلا بیدارم نشدی..کیونو زدی زمین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شانههای غمم تکیه کن میان اشک ..
که گریه میفهمد مردهای تنها را (sm50)
سلام من چجوری می تونم رمز عبور قدیمی رو باز یابی کنم ؟
تکبیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف شد ... میومد تیم شما الان جای صلاح فیکس بود ... (sm172)نقل قول:
(sm59)
(sm2)
(sm2)
تمدید اخر ایشالله (sm120)
ان شاالله(sm120)
به امید مارچلو بیلسا(sm2)
ارمین من مانه رو خیلی بیشتر از صلاح قبول دارم.. مانه غول مرحله اخره(sm120)
اولین سالش ی چیزی تو مایه کریس رونالدو بود.. دومین سال یکم مصدوم شد ..صلاحم اومد رفت زیر سایه صلاح... ولی کلا خیلی خوبه(sm120)
(sm2)نقل قول:
مانه که خیلی خوبه خصوصا تو بازیسازی و ایجاد موقعیت ... باهوشم هست شم گل زنی خوبی داره و مهمتر اینکه ثبات دارهنقل قول:
صلاح فصل قبل به معنای واقعی فصلش بود هرچی میزد گل میشد همه ی دریبلاشم میگرفت با لیورم به فینال سی ال رسید لیگم که عالی بود (sm120) باید دید امسال میتونه تکرارش کنه یا نه ... خودشم واسه همین فشارو حس میکنه
فیرمینو هم خیلی خوبه لامصب (sm120) الانش منو یاد سوارز دو سه فصل پیش میندازه (sm120)
اقا کسی اینجا از سایت سر در نمیاره یعنی (sm51)
ها کلا 3تای جلو عالین(sm120)
فیرمینو تموم کنندگیش به سوارز نمیرسه ولی کلاس بازیش بالاتره
ها!?؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیژا بوگو ..
سایت شی شیه با شی نوشته شده ..
نقل قول:
درود و دو 100 بدرود
اقا من ی سایات زدم فقط توی ویرایش 3 تا قسمت فعلا موندم
تمام اموزشهای نت رو هم نگا کردم ولی به دردم نخوردند
اگه کسی بلده ی راهنمایی کنه لطفا
مورد اول من هر محصولی به سایت اضافه میکنم داخل صفحه اول یا همون صفحه اصلی نشون داده نمیشه میره توی دستها فقط!!!
مورد دوم که توی عکس با شماره 2 علامت گذاری کردم من میخوام اون قسمت رو کلا حذف کنم از کجا میتونم این کارو کنم؟
مورد سوم هم که باز توی عکس نشون دادم من میخوام اون قسمت رو ویرایش کنم ولی نمیدونم از کجا دسترسی پیدا کنم
دوستان لطفا به زبان ساده توضیح بدن چون من که برنامه نویسی بلد نیستم (sm50)
پیشاپیش تشکر
(sm2)
(sm196)
قمبر به چی میخندی (sm120)