(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
مردک خر پول خسیس (sm3) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسیس عمته(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اندک اندک می پرستان میرسند ... (sm50)
دختر چرا این وقت شب بیداری و داری با این الدنگها حرف میزنی اینها بیکارن تو مگه کنکور نداری(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی میومدی عمه منو میگرفتی ازین طریق منم به یه نون و نوایی میرسیدم (sm2) (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم میخوام ... (sm81)
بلانسبت همگی (sm2) چرا دارم ی هفته دیگه (sm81) خستم (sm74)نقل قول:
تو دادش milad771 هستی؟ چرا اینقد شبیهین؟من از هم تشخیصتون نمیدم (sm2) شما همونی هستی ک گفتی اولین کنسرتت مالِ محسنِ؟ قاطی میکنم (sm2)
شهرام ناظری - دل من رای تو دارد ... (sm74) ... (sm81) ... (sm1) ... (sm88)